Сигнал до Narod.bg: Контрапротестърът Георги Флоров получил хонорар 1000 лв. от авер на Петьо Еврото, за да го „набият“

1 4 479

Контрапротестърът Георги Флоров получил хонорар 1000 лв., за да го „набият“ и да раздуха из медиите и социалните мрежи за „жестокия побой“. Според информация на Narod.bg т.нар. нападение над Флоров е пълна инсценировка.

Мъжът е получил 1000 лв., за да се изкара жертва. Парите му били връчени от лице, свързано с Петьо Еврото.

Флоров твърди, че трима мъже са го пребили, според източник на Narod.bg „биячите“ са двама, близки до организацията План Б на жената на Еврото. Момчетата били забелязани на митингите в подкрепа на главния прокурор Иван Гешев.

Контрапротестърът застана пред медиите, за да разкаже за снощната случка, часове след като сам съобщи за побоя над себе си. По време на брифинга влезе в пререкание с журналист от bTV.

Флоров отговори на въпроси спекулации ли са нараняванията му, тъй като съществуват съмнения за автентичността на направените снимки.

Георги Флоров има фирма за статисти, а в социалните мрежи пуснаха стар клип с бутафорна полицейска униформа. Това даде поводи за съмнения, че вероятно самият той е използвал боя.

Той съобщи, че е бил пребит късно снощи пред магазин в столицата, близо до жилището му и публикува селфита и снимки на раните по краката си във Фейсбук. Прави впечатление обаче, че снимките са пуснати в една единствена група – ”Ние искаме оставката на Румен Радев”. Те не са качени в личния профил на Флоров в социалната мрежа. Според официалната информация нараняванията са леки, но случилото се представя като „жесток побой“.

По думите на потърпевшия побоят е продължил около 3-4 минути. Полицията пристигнала на място изключително бързо. Флоров показа и охлузванията по коленете си. Според неговите показания има опасения и за пукнати ребра.

Реклама

„Казаха ми нещо от типа, че съм бутал палатки, кой съм аз, че да решавам къде и дали ще има протести. Ако ги видя, ще ги позная”, заяви Флоров.

Той заяви, че ежедневно получава хиляди заплахи за живота си.

„Преценете вие дали това е инсценировка. Опитайте се да го изтъркате. Имате ли кърпичка? Специално за „Божков ТВ“, да им покажем…“, заяви Флоров.

Отвърнаха обаче на репликата му: Моля, без обиди!

„Имам пълно право! Изказвам мнение!“, отвърна Флоров.

„Казва се bTV“, поправиха го по време на брифинга.

„Аз така знам, че се казва и така ще си казвам. За мен вие не сте обективна медия!“, отвърна Флоров.

Narod.bg припомня, че Георги Флоров е един от мъжете, които преди няколко дни събориха палатковия лагер пред Ректората на Софийския университет. Случката бе определена като провокация. По-късно клипове в социалните мрежи отпреди няколко години показаха самопризнание на Флоров, че протестира срещу пари.

Флоров е един от организаторите на контрапротестите в столицата, които от няколко дни тръгват от НДК и завършват пред Румънското посолство – едно от местата, които бяха спонтанно блокирани от протестиращи.

1 Коментар
  1. бай Спас казва

    То миличкото, си ожулило коленцата. Изглежда не само са инсценирали бой ами май реално са го …Това ми звучи по- достоверно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.