Първо в Narod.bg! Структурите на Слави Трифонов се разпадат! Членове на партията му: Той се държи като нагла мутра с нас

2 16 792

Структурите на партията на Слави Трифонов из страната се разпадат, научи Narod.bg. Въпреки че местните координатори се опитват да събират симпатизанти, самият Слави се държи като мутра с потенциалните избиратели и ги отказва.

Слави явно си е повярвал, че каквото и да прави, партията му ще вкара няколко депутата в следващия парламент, и си позволява да се държи изключително просташки с членовете на „Има такъв народ“. За това разказват читатели на Narod.bg, присъствали на среща с шоумена, запътил се да превзема и политиката.

И действително почти всички социологически агенции дават трето място на „Има такъв народ“, въпреки че точно когато народът излезе на протест срещу правителството, Слави се покри. Чат-пат пише по някой статус да възпали Фейсбук. Последното му слово в социалната мрежа например събра куп критични коментари.

Реклама

„Учиндолски тъпанарино, като какъв се изказваш? Хем си прост и без грам възпитание, хем ръсиш глупост след глупост. Кой ти пише изказванията – Тошко с голямата кратуна или Кулеков, неудачника, който има мозък само да пази равновесие? Дълъг, стой си в кабеларката и не прави грешни движения – излагаш и си много смешен и много жалък“, пише му Александър Болчев.

„Слави, Слави, Слави, ако не можеш повече, тези 15% ще станат 1.25%. Никой вече не гласува за чалга, клюки и липса на идея. Каква е твоята идея. Дай основните точки на програмата. Ако нямаш – копирай моите, от един от постовете ми до лицето Б.М.Борисов. Без програма – няма гласове. Има програма – необходимо, но недостатъчно условие (математиката не е за всеки) – трябва изпълнители за тази програма. Ти си на ход“, коментира Теодомир Цветков.

Според източниците на Narod.bg гологлавият шоумен е започнал да обикаля из страната, уж за да се среща лице в лице със симпатизантите си, но вместо да ги обединява, ги отвращава с поведението си.

Като дойде за среща, беше мрачен като буреносен облак, нито поздрави, нито се ръкува с хората, дошли да го подкрепят, възмущават се читателите ни. Дългия се държал изключително просташки, вместо да говори на потенциалните си избиратели вдъхновяващо, той им се накарал все едно са му длъжни за нещо. „Уж иска да гони мутрите, а самият той се държа като нагла мутра“, разказват очевидците пред Narod.bg.

2 Коментара
  1. BOGDANOV казва

    ZAPOCHNAHA SE,FALSCHIVITE NOVINI ZA STRUKTORITE NA POLTICHESKATA PARTIYA „“IMA TAKAV NAROD“s lider SLAVI TRIFONOV.. TREPERYAT IM “GASTITE“,NA VSICHKI “palzachi i lizachi“,NACHELO S “VOJDA IM OT SDRUJENIETO O_INTERESI.!!! NABLIJAVA “VIDOV DEN“ VSEKI STE POLUCHI SVOETO,KOETO SI E ZARABOTIL.!!!

  2. Минеков казва

    Защо „като нагла мутра“?! Той си е НАГЛА МУТРА на полит-олигархично дистанционно управление и финансиране! Също като другия „култур-трегер“ и главен мултак на републиката простия некадърен леяр Веждито!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.