Цветанов: ГЕРБ е най-мразената партия!

2 3 143

Бившият зам.-председател на ГЕРБ  и лидер на новоучредяващата се партия „Републиканци за България“  Цветан Цветанов прогнозира не повече от 500 000 гласа за партията на Борисов на следващите избори. Тази оценка той даде по време на посещение в Бургас.

В последната година ГЕРБ се превърна в най-мразената партия„, каза още той.

„Работим за създаването на структури, които ще бъдат обявени публично, след като бъде учредена партията „Републиканци за България““, коментира на среща със симпатизанти в Бургас Цветан Цветанов. Такава дейност е започнала в общините Царево, Несебър, Созопол и Руен.  Относно действията за промяна в Конституцията, Цветанов коментира:

Реклама

Инициативата за промяна на Конституцията е абсолютно несъстоятелно действие и решение, което беше взето. За промяна на Конституцията, на първо място, трябва да се търси политически консенсус. Не можеш да предложиш проект на Конституция и свикването на Велико народно събрание, ако не си направил най-важното – политическите консултации и общественото обсъждане. Вие видяхте, че много бързо се появи разминаване между внесения проект от ГЕРБ и предложенията, които дойдоха от Обединените патриоти“, коментира Цветанов.

Иван Крумов, собственик на оптика в Бургас, беше представен като човекът, който ще представлява бъдещата партия в морския град. Той уточни, че не бил политически обвързан досега.

Източник: БНР

2 Коментара
  1. BOGDANOV казва

    ZA PORED RAT PREMIERA BEZPARDONNO SE, pokaza, CHE““TOI E ENOLICHEN “DARJAVA I SDRUJENIETO PO-INTERESI -GERB“>??? “TOI BORISOV“,izprevaril i PREDLOJIL“NOVA KONSTITUZIYA I VELIKO NARODNO SABRANIE“??? KAKAV PARADOKS,,koito ne bi DOPUSNAL I““PARVOKURSNIK PRAVO“.!!!REZULTATAT E OSTAVKITE NA KIRILOV I PREDSEDATELKATA NA IZBIRATELNATA KOMISIYA..!!! SLEDVAT I DRUGITE „“SAVESTNI „“MINISTERI >!!! OSTAVA SAMO “TOZI’,KOITO STE OTGOVARYA PRED „“NARODA“, V NABLIJAVASCHTIYA“VIDOV DEN“< !! NYAMA DA IMA VAZMEZDIE<ZA VSCHKI KATO NEGO.!!

  2. Стефан Иванов казва

    Ами ти цветанко чист си като сълза.Като яде и краде с тях бяха добри,а сега нещо не ти харесват.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.