Защо министър Барни Ръбъл нарича народа сган? Реакции в Narod.bg

0 7 020

Данаил Кирилов умора няма! Въпреки публичното унижение, което премиерът Бойко Борисов нанесе на правосъдния министър, като публично му забрани да пише във Фейсбук, Кирилов просто не се спира. 

Чисто нова скандална изцепка на министъра се разпространява в социалните мрежи, установи Narod.bg.

На скрийншот се вижда, че Данаил Кирилов нарича хората, които не славословят по негов адрес, „сган“. Вижте как отговаря той на жена, която пише, че ѝ e „жaл зa нac – тeзи, нa кoитo cтe миниcтър“.

Narod.bg припомня, че самият министър-председател забрани на Кирилов да публикува каквото и да е в интернет, след като сътвори умопомрачителен статус, в който нарича бившия си колега Христо Иванов Спонджбоб Квадратни гащи.

Завчера пред журналисти пък Данаил Кирилов обяви, че имал списък с имената на 250-те души, които му викали Барни Ръбъл. Стотици реакции последваха след новия гаф на правосъдния министър, Narod.bg публикува част от тях, подбрани от „Група на наричащите Дани Кирилов с името Барни Ръбъл“:

„Да наричате този ренегат Барни е обида за Барни. Беше в БСП, отиде в ГЕРБ, утре кой знае къде ще се намърда?!“, коментира Вихър Златанов.Принципно е удобно да си прост… неудобството идва, когато си прекалено прост, за да разбереш, че тези, които си сложил да бъдат умни – също са прекалено прости, пише Даниел Христов.

Ето коментара и на Веселин Мирчев: Някога големият актьор Хенри Фонда е заявил, че когато умре, иска върху надгробната му плоча да бъде изписано – :“ Тук почива прост човек, който винаги е умеел да се обгражда с умни хора“. На бойко борисовата би следвало да има следния надпис: „Тук почива един глупав човек, който винаги е умеел да се обгражда с по-глупави от него хора!“. Мисля, че няма какво повече да се добави… всички до един, които са на ръководни постове в тази държава са послушковци и тяхното мнение е без особено значение. За образование и интелект няма да говорим…срам ме е и съм омерзен, че такива „пълзящи твари“ са ни управници!! ОСТАВКА и СЪД за всички, които ни направиха най-бедната и най-болна нация в ЕС, и не само …!!! 

Колаж: Ева Радева

„Това е повече от страшно! Дори и за гербавите този надминава всяка простотия. И е невеж, и е нахален, и тъпкан със самочувствие да определя кой има ниво да му намеква, че просто е глупав. Срам за СУ, който му е дал диплома“, възмущава се Никола Велинов. 

Реклама

Георги Илиев прави кратка справка за политическата кариера на настоящия министър на правосъдието:

През 1998-1999 г. е адвокат на Жан Виденов и успява да свали всичките му 7 обвинения в съдебната зала.

В „голямата политика” Данаил Кирилов стъпва като шеф на кабинета на Костадин Паскалев, регионален министър в правителството на Симеон Сакскобургготски от квотата на БСП 2001-2003г.

Избран за общински съветник в София от листата на БСП през 2003г.

Когато Бойко Борисов става кмет на София през 2005г., Данаил Кирилов напуска БСП и става член на ГЕРБ.

Става общински съветник от ГЕРБ през 2007г.

Назначен е за областен управител на София през 2009г..

На предсрочните парламентарни избори през 2013г. влиза в 42-ото Народно събрание като депутат от ГЕРБ.

Народен представител и председател на правната комисия в 43-ото и 44-ото Народно събрание до назначаването му на настоящия пост на 05.04.2019г.

Колаж: Simona GR

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.