Скандален сигнал: Черепа платил 5 млн. лева на Отровното трио

4 6 723

Скандалният олигарх Васил Божков – Черепа е платил 5 млн. лева на Отровното трио, това се твърди в сигнал до Narod.bg.
Бизнесменът, който е с повдигнати обвинения за неплащане на данъци, поръчки за убийства, заплахи и подкупи, е платил милиони на Отровното трио, като целта му е била да влияе върху протестите. Черепа плащал само на тримата лидери, като хилядите протестиращи нямали никаква идея, че ги използват като параван за схемите на Васил Божков, пише в сигнала, дошъл на редакционната поща.

С парите вероятно са плащани скъпите безумия по време на протестите – бесилки, ковчези, както и домати и пъдпъдъчи яйца, с които замерят МС и парламента.

Narod.bg припомня, че под името Отровното трио, измислено от Сашо Диков, се подвизават Николай Хаджигенов, Велислав Минеков и Арман Бабикян, които от първия ден на протестите се самообявиха за организатори. 

Екипът на Narod.bg, който отразява антиправителствените демонстрации обаче установи, че огромната част от протестиращите се дистанцира от исканията и персоните от Отровното трио.

Да припомним с какво са известни те:

Реклама

Николай Хаджигенов е адвокат на свързваната с Васил Божков Лиляна Деянова, известна с псевдонима си ЛиЛана. Връзката между Божков и певицата е заявявана публично от самата нея, както и от хора от близкия кръг на бизнесмена. 

През 2009 г. ЛиЛана дава интервю, в което на въпрос дали са верни слуховете, че е любовница на Черепа отговаря: „Любовница? Може да съм му гадже“, като допълва, че има мъж до себе си от 6 г., на когото разчита и финансово.

Хаджигенов заявява в свои тв интервюта, че прокуратурата замесва ЛиЛана, за да изкара виновен Васил Божков, като не скрива близостта между двамата и общото им сътрудничество в редица фирми.

Велислав Минеков е получил финансиране от Васил Божков за 7 изложби в последните 3 години, съобщава tribune.bg. В колекцията на Черепа има 15 малки пластики, закупени от Минеков – всяка на средна цена 12-15000 лева. Скулпторът често напада свои колеги, но винаги защитава Васил Божков и неговата колекция.

Арман Бабикян, известен като бащата на фалшивите новини, е бил пряко спонсориран от Васил Божков, който му е плащал да рекламира „Националната лотария“ чрез банери в сайтовете му.


4 Коментара
 1. мери казва

  Ама и вас ли ви купи бай ТУЛУП и ШАЙКАТА….та бълвате измишльотини!!!!

 2. Miss казва

  Не знам какъв сайт е това – за контакти някакъв смешен имейл? Може да бълва каквито си новини иска.

 3. НК казва

  Имало е пазарлъци през уикенда
  До вчера не пускаха такива кьорфишеци
  Явно и „народ“-да намаза от чекмеджетата

 4. Велосипедист казва

  Със сигурност не е истина, но като идея не е лошо. На фона на кражбите на герберите от хората и от бизнеса, Божков става все по симпатичен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.