Нов рекорд по наглост в Narod.bg: Аверите на Бойко от СИК братя Маргини искат по 3 бона за чадър и шезлонг на Слънчев бряг!

0 18 417

Най-модерното сред богаташите и родните знаменитости плажно заведение в Слънчев бряг това лято без всякаква конкуренция е „Кики бийч“, видя Narod.bg Разположено на централния плаж в курорта, кичозното заведение регистрира чутовни оброти, които в петък и събота доститигат до внушителните 100 000 лева!

Плажният бар „Кики бийч“ е собственост на босовете от СИК Красимир и Николай Маринови – братя Маргини. Двамата братя всеки ден могат да бъдат засечени да танцуват с младите, а около тях се суетят едри мъжаги с бели тениски и слушалки на ушите, пише вестник „Уикенд“.


Заведението е с капацитет за около 300 души, но около „Кики бийч“ се струпват няколко хиляди млади момчета и момичета, радващи се на силната музика от диджейския пулт – микс от поп фолк, ар енд би, реге и ретро диско хитове. На плажа „Кики Бийч“ трудно можеш да си намериш сепаре за събиране на тен. Местата винаги са заети, като всички са предварително резервирани. Цените са повече от солени, но въпреки това клиентела не липсва.

Кики Бийч, снимка: Онлайн България

Реклама


За да наемеш плажен сет в близост до басейна, трябва да направиш консумация за поне 3000 лева. По-отдалечените места се отдават срещу консумация от 1000 лева. Малцина могат да изядат и изпият толкова пари – баровците, седнали там обикновено купуват няколко бутилки шампанско, с които се пръскат, за да имитират обстановката на най-луксозните плажове в Сен Тропе“, разказва постоянен посетител на плажния бар. За съжаление, обслужването в хитовото заведение не е на необходимото ниво. Често за салата се чака по повече от 45 минути. Това обаче изобщо не притеснява младите купонджии, вероятно сдобили се с кредината карта на мама и тати


Единствено новооткритото заведение „Театро“ край Царево може да се похвали с оборотите на „Кики бийч“. Многогодишния хегемон на Слънчака – плажното заведение „Бедрум“, този сезон остава на заден план сред баровците.
Критиците на „Кики бийч“ твърдят, че плажната дискотека нагло е откраднала логото, дизайна, визията и името на световната верига „Nikki beach”. Най-известния плаж на веригата – този на Сен Тропе, е с абсолютно същия дизайн. Приближени до управата на побългарения „Ники Бийч“ твърдят, че до изкопирането се е стигнало след категоричния отказ на световната верига да разреши и в България да има „Ники Бийч“.

Други пък казват, че братя Маргини се втрещили от цената, поискана им за франчайз – по 1 милион евро на сезон и затова просто изкопирали дизайна и концепцията на плажната си дискотека и я кръстили „Кики Бийч“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.