Дисидентът Петър Бояджиев: Борисов не е далеч от точката, когато ще вкара България в една ужасна катастрофа!

4 7 022

И разбира се шмекерлъкът на изпеченият лъжец Борисов, с идеята за Велико Народно Събрание. Ще пиша сега и само сега иначе би значело, че влизам в капанът, в който той се опитва да вкара българското общество. Протеста е срещу корупцията. Е, конституцията ли му пречи на Борисов да не е корумпиран и да изгради цяла империя на корупцията.

С тези думи започва традиционния си очерк за обществено-политическите процеси в България дисидентът Петър Бояджиев в личния си профил във Фейсбук.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Петър-Бояджиев-народ.jpg
Петър Боядгжиев

Очевидно не там е заровено кучето. Той просто се опитва отново чрез измама да излезе от задънената улица в която с алчноста и припитивизмът си вкара българското общество. Разбира се радвам се, че по-голямата част от обществото реагира, едва ли не с насмешка на този очевиден опит за дебелашка измама.

Карикатурата до която е довел Борисов българското общество е видна и от авторите на тези обидно прости листа хартия, които калинката Дериткова, кърдажалийската …… , според определението на измамникът, са внесли в деловодството на НС.

Реклама

Помислете една бивша секретарка с посредствено юридическо образование, като Захариева и онзи палячо, дето му забраниха да пише във ФБ, биле основните ѝ автори.

Тук ще добавя, че всички бивши комунистически страни, през 90-те години тръгнаха по различен от България път и не се поддадоха на илюзията, че някаква си конституция ще разреши с магическа пръчка камарата от проблеми създадени от комунизмът. И виждате днес, че всички тези държави са много пред България в своето развитие. И през 90 та година, илюзията, че с нова конституция, ще се излене от комунистическото блато, беше един капан за да се излъже наивното общество и да могат мародерите от БКП, да се прегрупират, докато другите лапаха мухи. Пиша това, за да предпазя мислещите хора от илюзията, че с нова конституция, ще се решат проблемите.

А пустата Великобритания, как ли живее без конституция.

Тук ще добавя, че Борисов не е далеч от точката, когато ще вкара България в една ужасна катастрофа. Защо ли ?

Ами защото в днешният български парламент подписът на един депутат не струва и 10 000 евра, а в чекмеджетата на Борисов има десетки милиони евра. Така, че за купуването на подписи проблем няма, но тези които подписват са с 10-15 % доверие в обществото и катаклизамът и сблъсъкът в обществото може да се окаже много жесток. В заключение заставам без двоумение зад ясно формулираните искания на протеста.

Автор: Петър Бояджиев
Източник: Фейсбук

4 Коментара
 1. ЙП казва

  Подкрепям!

 2. postradal pasi казва

  Добре че Ви има П.Бояджиев и все пак кой наисти стои зад Дънди прешъс и защо ротшилд царя на евреите и ционистите винаги се крие зад завесата бойко се е надупил яко лъже ли лъже народа като ивънтатъчен на тато . сатанишева се опитва да изпълнява ролята на Мара Малеева но не й сеполучава…

 3. Роман казва

  Боко,махай се вече. Вече не си смешен даже . Просто си противен. Зимай няква путка и отивай да обикаляш света или се скрий горе на Витоша.
  Винаги ще можеш да вкараш някой внук и той да лапа. Ама после Боко, после…

 4. байхуй казва

  ма къф дисидент е тоа бе ?
  я му проверете фейсбук-преателите .
  я го попитайте от колко години е френд с бай хуй
  я после , ама некой ден напред , кагато искате да публикувате друго негово мнение, напишете колко са годините….ей тъй, неволно – цифра след текста, неволна грешка.
  ама само годините, ние ш’са сетим дето бояджиев е инфлуенсър и искал да го извиси…ТАШАК !!!…дейба дисидента дейба…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.