Сигнал до Narod.bg: Мутрата Слави предлагаше на омъжена рецепционистка да се качи в стаята му и да го забавлява в 3 часа сутринта, а после я псува като каруцар (Гнусна история)

0 8 835

„Хора като Слави Трифонов, нямат място в политиката.“ Това пише в сигнал до Narod.bg жител на Хасково, който възмутен разказва гнусна история с шоумена, случила се в града през 2009 година.

„Зад образа, който Дългия се опитва да наложи от кабеларката си – на човек загрижен за добруването на българския народ, всъщност се крие един арогантен тип, който се интересува само от собственото си его. Политическите му амбиции са устремени единствено към хранилката, която политиката може да му осигури“, пише нашият читател. 

В подкрепа на думите си той разказва , как през 2009г. Слави по най-просташки и брутален начин е предлагал секс на рецепционистка от хотела, в който той и „Ку-ку бенд „ били отседнали преди концерт в Хасково.

Щом се настанили, Трифонов поискал телефонния номер на служителката на рецепцията, под предлог, че ако той или някой от екипа му имат нужда от нещо, ще може да се реагира по-бързо.

Реклама

След концерта, Слави превъзбуден от успеха си на сцената, събрал в апартамента си част от колегите и започнало здраво пиене.

Около 3 часа сутринта Дългия  зашеметен от алкохола и вероятно от други неща,  се сетил за момичето от рецепцията и звъннал на личния й номер. Тя в този момент не била на работа, а спяла с мъжа си у дома.

Слави я събудил и заповеднически й наредил да се качи в стаята му, за да му прави компания. Ошашавента служителка си глътнала езика изумена от наглостта на шоумена. Заявила му, че в момента е със съпруга си и с децата и няма как да удовлетвори мераците му. Ядосан Трифонов я напсувал и затворил. На следващия ден, когато била вече на работа, а Слави и екипът му напускали хотела, още неизтрезнелият Годжи се изцепил пред жената на рецепцията: „Ти си много тъпа пу..а, ма.  Как можа да откажеш на шефа, щеше да изкараш много кинти, ако беше дошла в стаята му, можеше да се възползваш и да му поискаш да ти уреди нещо“.

„Надявам се тази случка да прибави още един щрих към образа на бъдещия политик, който от години се слави с чалга-мутренското си поведение. Едва ли хората са забравили, как забавляваше най-известните престъпници и хора от подземния свят. Сред тях са Васил Илиев, Илия Павлов, Емил Кюлев. Не е забравено и близкото му приятелство с най-изявената мутра – Бойко Борисов“, пише нашият читател.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.