Вижте как политолог на ББ размахва среден пръст, а майка с две деца дава газ да гази хора (Видео)

0 3 878

Скандално и високомерно поведение демонстрира политологът Стойчо Стойчев към протестиращите срещу властта в понеделник вечер, видя Narod.bg.

Дежурният политолог, дефилиращ по телевизиите – от „правилния“ списък, както го определят колегите от Afera.bg, на българите, които и в адски жеги, и в проливни дъждове излизат да протестират срещу корупцията и безобразията на управляващите.

Неприличният жест на Стойчев, който иначе е доцент доктор, ръководител на Лабораторията за изборни системи и технологии (ЛИСТ) и преподавател по анализ на политическия риск и противодействие на организираната престъпност в катедра „Политология“ на СУ, беше заснет от общинския съветник Иво Божков и видеото обиколи социалните мрежи.

Снощният протест не мина и без друг инцидент. Майка с две деца в колата се вряза в протестиращите. Вместо да заобиколи блокадата, тя реши да мине през демонстрантите, а няколко души се хвърлиха върху автомобила. В резултат бе счупено предното му стъкло. МВР съобщи за трима арестувани по случая.

Видео, заснето от една протестиращите, гледайте ТУК и сами си направете извода кой е виновен!

„Поредни опити за смачкване и очерняне на протестите и оставането на Борисов на власт с активното бездействие на МВР, дадено на концесия от Борисов на Пеевски и сие.“

Реклама

Така коментира последните събитията адвокат Албена Белянова, видя Narod.bg. И още:

„След неуспешните през последните дни провокативни акции на платения през 2013 г. протестиращ Георги Флоров, а сега генерален директор на Статисти Флоров „G“ („ФЛОРОВ ДЖИ“ ЕООД), „случайно“ през кръстовището пред Румънското посолство решават да преминат върли привърженици на ГЕРБ – доц. Стойчо Стойчев и семейство с две деца.

За да запазят Статуквото, в което безнаказано крадат, насилват, убиват, без значение на пол, възраст, семейно положение, липса или наличие на деца, мутрите, превзели държавните институции, ни настройват едни срещу други.

1-во РПУ на МВР се намира на по-малко от 5 минути от кръстовището, а намесата на органите на реда едва 20 минути след инцидента с автомобила, опитал се да премине през блокадата, разкрива голата истина.

МУТРИ, ВЪН!
ОСТАВКА!“

Narod.bg е против всякакво насилие!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.