НОВ СКАНДАЛ в Narod.bg: Неука герберка е с най-високата заплата в България – 202 304 лв. на година

2 9 098

Помните ли, как депутатката от ГЕРБ прочете „VII като Ви Ай Ай! Сега госпожата Вай, вай, вай /… е заместник -председател на Комисията за финансов надзор и за 2019г. е получила трудови доходи /заплати/ в размер на 202 304 лв. Мисля, че тя е най-скъпо платения гербер на държавна работа.

Коя всъщност е Диана Йорданова?

Избрана е от Народното събрание на Република България на 11 октомври 2017 г. Завършила е английската гимназия в Бургас и има магистърска степен по математика и по счетоводство и контрол.

Между 2004 и 2011 година е била управляващ собственик на частна компания. От 2007 до 2011 година е председател на Постоянната комисия по бюджет и финанси към общинския съвет гр. Бургас.

Реклама

Народен представител е в четири Народни събрания – 41, 42, 43 и 44-то, като в 42-тото и 44-тото Народно събрание Диана Йорданова е заместник-председател на Комисията по бюджет и финанси, председател на Подкомисията по контрол и отчетност на публичния сектор и член на Комисията по енергетика.

Как обаче това солидно CV кореспондира с явната некадърност е въпросът?!

2 Коментара
  1. XYZ казва

    Това , което се говори в Бургас е , че г-жа Йорданова е съседка на кмета и зам. председател на ГЕРБ Димитър Николов и съответно негово представено лице от години . Колкото до частната компания, това е малка счетоводна фирма. Така, че няма нищо случайно в избора й.

  2. Николай Василев казва

    СКОРО ЩЕ ВРЪЩА ВСИЧКО СЪС ЛИХВИТЕ !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.