ПРИЗНАНИЕ в Narod.bg: Моника Станишева работи за Бойко от 2009-а, мъжът й Сергей Станишев не ревнува, че за жена му и Борисов се носят горещи слухове

0 8 798

Моника Станишева работи тайно за ГЕРБ и Бойко Борисов още от 2009-а година, призна ексклузивно пред Narod.bg депутат от БСП, настоял за анонимност.

Повод за разкритието стана новината на Narod.bg, че съпругата на Сергей Станишев е тайният пиар на управляващата партия, което лъсна покрай платената конференция на ГЕРБ в „София Тех Парк”, собственост на Росен Плевнелиев.

На 27 юли 2009 година Народното събрание със 162 гласа „за“, 77 „против“ и 1 „въздържал се“ избира Бойко Борисов за министър-председател в 87-то поред в историята на България правителство, излъчено от ГЕРБ.

Още оттогава охранителят от СИК ползва услугите на Моника Йосифова, която вече е съпруга на лидера на европейските социалисти Сергей Станишев, ясен бе източникът на Narod.bg.

Публична тайна в политическите среди е, че Бойко и Моника са интимно близки, такива клюки вървят още от първото правителство на охранителя-премиер, не скри информаторът на Narod.bg.

Междувременно идеите на Моника стоят зад всички големи прояви на ГЕРБ, естествено, срещу солидно заплащане, чийто размери са в сферата на спекулациите.

Реклама

Според някои среди в БСП Моника помагала на Бойко срещу годишен абонамент от 500 000 лева, но това няма как да бъде доказано, призна читателят на Narod.bg.

Най-странното е, че неговият колега на премиерския пост – Сергей Станишев, бил наясно със забежките на съпругата си, но нямал нищо против.

Да, Серго зная всичко, но това не пречи нито на бизнеса, нито на отношенията му с Моника, твърди социалистът пред Narod.bg. По думите му тримата – Бойко, Моника и Сергей, често вечерят заедно, за да обсъждат актуалната политическа обстановка.

Още по темата:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.