ЕКСКЛУЗИВНО в Narod.bg: Спецгрупа на ЕП вика Бойко на разпит по сигнал за корупция, Европа разследва мафиотското минало на премиера

2 11 171

Ексклузивна новина в Narod.bg – след като навръх празника на София Вяра, Надежда и Любов – 17 септември, белгийската полиция вика на разпит Бойко Борисов за заплахите, че ще изгори Елена Йончева, за което първи съобщихме, премиерът е поставен пред ново препятствие.

Спецгрупа на Европейския парламент привиква отиващия си министър-председател на втори разпит по обвинения в корупция, за да получи повече информация за мафиотското минало на Бойко Борисов, съобщи само пред Narod.bg източник от ЕП.

Според данните разпитът ще се състои отново през септември, но до момента няма насрочена конкретна дата, научи още Narod.bg.

Оказа се, че поредното нищете на бандитската закваска на българския министър-председател ще е по сигнал на евродепутата Радан Кънев.

Преди малко повече от месец, на 9 юли пратеникът на България в ЕП от групата на християндемократите обяви, че безпрецедентната серия корупционни скандали, включващи и откровена война между институциите прераства в дълбока политическа криза.

Евродепутатът, участник в Комисията по заетост и социални въпроси, Комисията по петициите и зам.-шеф на Комисията по околна среда, обществено здраве и безопасност на храните в Брюксел, посочи, че пред Антикорупционната група на Европейския парламент е повдигнал въпросите, свързани с проблема с върховенството на закона в България и е получил подкрепа от групата.

Кънев бе категоричен, че чувствителността в Европа към погазването на законността и към корупцията е изключително голяма.

Реклама

Единственото, което се мисли, е как парите от европейските програми да бъдат откраднати, допълни Радан Кънев.

Затова и подал сигнал срещу „корена на злото” – Бойко Борисов, който вече обработен и е взето решение премиерът да бъде привикан на разпит.

Разследването е изцяло с политически мотив, не е криминално, както пир Елена Йончева.

Хубавото, обаче, е, че в ЕП на глас ще бъдат споменати и тъмното минало на Борисов, и връзките му с трибуквени мутренски групировки, и престъпленията, в които е обвиняван през годините, по които така и не беше работено от услужливата БГ прокуратура, коментира източникът на Narod.bg.

Това е огромен удар по Бойко и по България, но беше време Европа да научи какъв човек управлява държава-членка на ЕС, завърши читателят на Narod.bg.

Още по темата:

2 Коментара
  1. Курти Мушкатов казва

    -ДАНО НЕ Е ПОРЕДНАТА…“ПАРТЕНКА“, СКОРО НЕ СЪМ СЛУШАЛ ПОДОБНИ ВИЦОВЕ – ЗА ЧАПАЙ И ПЕТКА !?

  2. […] ЕКСКЛУЗИВНО в Narod.bg: Спецгрупа на ЕП вика Бойко на разпи… барселонагейтБойко БорисовделоМис Бикининародразпитсъд 0 0 Споделете Facebook admin Подобни публикации Още от автора Днес […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.