Актуални пазарлъци в Narod.bg: Бойко дава оставка, но иска гаранции за милионите си в чужбина!

0 4 474

Лъсна причината защо след 37 дни на всенародни протести Бойко Борисов още трепери от страх да подаде оставка на корумпираното си правителство! Опозиционен депутат алармира пред Narod.bg, че премиерът е поискал, но все още не е получил гаранции, че ако падне от власт, ще има достъп до офшорните си сметки зад граница, в които, по актуалните политически слухове, крие стотици милиони лева.

„Това е пазарлъкът в момента – Бойко е казал пред когото трябва, че ще си тръгне без кръв завинаги от политиката, ако го оставят да разполага със заграбеното от България. Мълвата носи за стотици милиони, някои изчисляват, че е откраднал дори милиард”, припомни източникът на Narod.bg.

ГЕРБ да сдаде властта, означава разследване на всички големи сделки в държавата, приватизационни договори, концесии, обществени поръчки и заменки на земи и гори, с които България е ощетена с десетки милиарди. „Бойко е готов на тази крачка, защото смятал да се оттегли зад граница и да си гледа старините като милиардер, стига да му позволят да има достъп до сметките си в свободните икономически зони”, обясни читателят на Narod.bg.

Както Narod.bg вече писа, с голяма доза вероятност адският пожар в Бейрут е унищожил банкови архиви, в които стоят следи за наличието на милиони на хора от висшето ръководство на ГЕРБ, включително Бойко Борисов. Новината, че премиерът крие милиони в Ливан, изнесеви в чували със самолет на правителствения Авиоотряд, разкри първо лидерът на покойната вече партия „Атака” още през 2013 г.

Реклама

Тогава Борисов се направи на обиден и обеща, че ще заведе дело срещу политика, но скандалът беше заметен под килима, а в настоящото правителство „Атака” стана коалиционен партньор на ГЕРБ с „Обединени патриоти”.

Още по темата:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.