Пореден скандал! Авер на Каракачанов се прави на дилър на наркотици на Слънчака (Сигнал)

0 3 900

Един от най-приближените в близкото минало хора на Красимир Каракачанов е разследван, че се занимава с продажба на наркотици. Това се твърди в сигнал получен в редакцията на Narod.bg

Лицето се казва Георги Георгиев и е поредният политически бисер, който се пръква на политическата сцена, с цел ако може да открадне някой лев отнякъде. Георги Георгиев е кадър на ВМРО, който след като Каракачанов, по известен като Била воеводата, наритва, решава, че може да стане велик политик и си основава някаква нова партийка.

В случая обаче въпросният младеж явно си е помислил, че като Каракачанов ще я кара цял живот на схеми и далавери и след раздялата си с партията започва да се занимава с дребни бизнесчета, едно от които е продажбата на малки количества дрога, както в Сливен, така и в курортен комплекс „Слънчев Бряг“, се твърди в сигнала.

Според информацията, към днешна дата Георгиев официално работи като сервитьор на „Слънчев бряг“, а през останалото време продавал дози.

Реклама

Както се казва – колко удобно, докато си пласира дрогата на клиенти в комплекса, да си обслужва и другите  клиенти.

Другото скандално при така наречения политик Георги Георгиев е, че на последните местни избори буквално е играл с Костя Копейкин в коалция за Сливен, но това се е пазело в дълбока тайна, дори и от най-приближените в двете партии, споделят вече бивши съпартийци на Костя Копейкин. И си задават само един въпрос –  в случая, след като Копейкин е продал правата за изборите в Сливен на този човек и е отказал всички свои съпартийци въобще да правят местни избори в този град, каква е сделката?

А тя е проста! Георги Георгиев е получил едни пари от местни бизнесмени, за да ползват регистрацията на партията му на местните избори, а парите, които според запознати са някъде около 30 хиляди лева, са си разделили двамата с Костя Копейкин, който както всички знаем е в политиката, само за да краде пари и да си оправя живота.

Така излиза, че две от лицата на Каракачанов, които до преди няколко години той лично подготвяше да седят редом до Ангел Джамбазки,  в родния и европейския парламент, към днешна дата са просто едни схемаджии, с които трябва да се занимава прокуратурата.

И още едно падение на този пишман политик Георги Георгиев, разкрива сигналът. Оказва се, че същият се е опитал да вземе пари от различни хора за реклама, като се е представял за собственик  на редица сайтове. Това, разбира се, няма нищо общо с истината, но пък защо политикът-сервитьор да не опита да измами още няколко човека?

Очаквайте продължение!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.