Топ разузнавач от Генщаба призова: Радев, разжалвай Борисов! Не може български генерал да спи гол с пачки евро, злато и пистолет!

5 12 316

Топ разузнавачът от Генералния щаб на Българската армия Димитър Димитров призова върховния главнокомандващ Румен Радев да издаде указ, с който лишава от офицерско звание премиера Бойко Борисов, установи Narod.bg. Димитров посочва и конкретни причини, поради които министър-председателят, в момента с чин генерал-лейтенант, трябва да бъде разжалван до редник.

Бойко Боорисов петни пагона, време е да бъде разжалван

Сред мотивите за искането са аморалното поведение на Борисов, който бе изловен да спи гол с милиони евро и кюлчета злато в чекмеджето, обидите към журналистите, заплахите към неудобните на ГЕРБ, словоблудствата по адрес на президента и още и още.

Вижте петицията, която Димитър Димитров публикува на стената си във фейсбук:

Президентът на РБългария и Върховен главнокомандващ Въоръжените сили на РБългария Румен Радев да подпише Указ, с който да разжалва генерал-лейтенант Бойко Борисов във военно звание „редник“!

На 1 септември 2001 година с указ на Президента на Република България Петър Стоянов Бойко Борисов е назначен на длъжност главен секретар на МВР и е повишен в звание „полковник“ от МВР. На 8 януари 2002 г. е удостоен със званието генерал-майор от МВР. На 25 юни 2004 г. е удостоен със званието генерал-лейтенант от МВР.

1. Не може български генерал да спи полугол в спалнята си, а до него 1 милион евро и кюлчета злато.

2. Не може български генерал да нарича български журналисти „мисирки“, председателя на Народното събрание „Кърджалийска п…ка“, протестиращите наши деца срещу режима на кабинета „Борисов -3“ тулупи и тъмни сили.

3. Не може един български генерал да псува наши и чужди политици.

Реклама

4. Не може един български генерал да обижда вече трета година аса в авиацията генерал-майор Румен Радев, настоящ президент на РБългария.

5. Не може един български генерал да се заканва, че ще „изгори“ евродепутата Елена Йончева- български журналист отразила през годините във филми и интервюта събитията в много горещи точки в света, където са се водили реални военни действия.

6. Не може един български генерал сутрин да говори едно, на обяд второ, на вечеря трето, след като се наспи четвърто, като е забравил какво е говорил само преди един ден.

7. Не може един български генерал да нарушава Закона, който гарантира сигурността му, а сам да управлява държавната джипка вместо служител от НСО и да кръстосва с нея …цяла България когато си иска и както си иска.

Един български генерал-лейтенант трябва да е изградена личност с висок морал и уважение към пагона! Пример за българските офицери, генерали и адмирали.

Генерал-лейтенант Бойко Борисов за аморално поведение и уронване престижа на военната униформа и военно звание, трябва с Указ да се разжалва във военно звание „редник“!

Вече има подобен случай в началото на Прехода!

През 1992 г. по време на управлението на СДС генерал-полковник Кирил Косев е обвинен по политически причини и президентът Желю Желев подписва Указ № 109, с който му отнема генералското звание (но не го лишава от него) и го разжалва във военно звание „редник“. В указа, за който Кирил Косев научава от вестниците, е посочено, че „за деяния, граничещи с престъпления в МО и МВР, се отнемат генералските звания на ген. Косев от МО и на генералите Кумбилиев и Тончев от МВР“.

Димитър Димитров 11.08.2020г., 06.00ч.

Кадрови офицер от РУ-ГЩ, Разузнавателно управление на Генералния щаб, отдел „Нелегално разузнаване“ 01.09.1978.-01.09.1993.

5 Коментара
 1. Мария Луна казва

  Само така Борисов ще се махне от властта,защото егото му е по голямо и от генералския пагон.

 2. Димитър казва

  гледам снимката и се чудя нови устави ли има в БГ?Цял генерал,с униформа,с лампази и….небръснат…Сигурно съм изостанал!

 3. postradal pasi казва

  Не е виновен този дето яде баницата а този дето му я дава вслучая омразния пешо коня задето си разделиха с тиквата парите от печалбата за дрогата . Пешо коня забогатя неимоверно и спаси от заграбеното в швейцарски банки и имаше право да слага лампази на сляпо и сакато за да се отблагодари. Боко – буда беше избран като слухтящ всеки и донасяш информация на тъмночервените генерали от монтерей един от които е любен гоцев…

 4. Павел казва

  Напълно логично звучи, но едва ли ще стане …

 5. Tonkata казва

  Тоя си е рекитъор от време оно.
  Прочетете книгите на Георги Стоев и ще видите как е описан.
  Взимал е и взима пари от всяка една сделка и най вече от наркотиците.
  Мутра,Генерал и политик три в едно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.