Сигнал до Narod.bg: Харемът на Баце – журналистки си скубят косите коя има по-скъп джип от Бойко – Анастасия и Ванина са фаворитки

5 20 427

След разкритието на Narod.bg за неизвестната до момента силиконова любовница на Бойко Борисов – масажистката от Пловдив Мария Петрова, която получила бяло бентли заради своите умения, изплува цял харем от „мисирки”, които се състезават за сърцето на премиера.

На електронната поща на Narod.bg се получи сигнал, в който са споменати още няколко девойки, които се състезават помежду си за леглото и джоба на Баце.

Според информацията до Narod.bg метресите са от антуража му, внедрен в правителствената администрация. „Освен по силиконовите джуки, ще ги разпознаете по автопарка за стотици хиляди левове и скъпите дамски чанти от елитни марки. „Девойките” са „медийни” съветнички на министрите на Баце.

Две са фаворитките, които наскоро са си скубали косите коя е по-по-най пред Бойко. Едната работи в пресофиса на транспортния министър Росен Желязков – Анастасия, другата е пиар на спортния Красен Кралев – Ванина”, се твърди в сигнала до Narod.bg.

Нашата проверка показа, че, поне официално, в пресцентъра на транспортното ведомство няма Анастасия. Което не пречи засуканата „мисирка” просто да не е качена на сайта и да се „труди” около Бойко Борисов без много шум.

Това е Ванина Колева, дали е близка с Баце?

В кабинета на Красен Кралев обаче има Ванина, установи Narod.bg. На страницата на спортното министерство е упоменато, че Ванина Колева е медиен съветник на пухкавия министър.

Именно Анастасия и Ванина са се скубали брутално пред Министерския съвет заради това, че едната получила по-скъп джип.

Реклама

За съжаление на Баце метресите му се хвалят наляво и надясно с близостта си до премиера и с „поощренията”, които получават за добре свършена работа – автомобили, имоти, скъпи чанти и воаяжи до екзотични дестинации без да е ясен произходът на парите, които осигуряват всички тия екстри.

Наред със Севдалина Арнаудова – Шехерезада, считана за най-приближена до министър-председателя, и двете госпожици Анастасия и Ванина обичали да разказват как масажирали Бойко, че той само тях слушал и само с тях се съветвал, как те били най-близкото му обкръжение и едва ли не са министри в сянка, пише читателят на Narod.bg.

Харемът на Баце обаче продължава – друга дама на сърцето, освен актуалната Моника Станишева, била и стюардеса от Авиоотряда, която го обслужвала „твърде лично” – Петя.

Плейбой №1 от Банкя обаче има и още любовници, отново от средите на медиите – Ина, Ива, Кристина, Диляна, които също се хвалели с персоналното обслужване на Бойко.

Извод – медийните съветнички наБойко Борисов гърмят като бушони, но гърмят по авторитета му. По силикона и автопарка ще ги познаете. Ще последват ли Шехерезад?, завършва сигналът до Narod.bg.

Още по темата:

5 Коментара
  1. […] В новия сигнал става дума за стара познайница на Narod.bg. Това е Ванина Колева, за която вече писахме на 11 август […]

  2. […] В новия сигнал става дума за стара познайница на Narod.bg. Това е Ванина Колева, за която вече писахме на 11 август […]

  3. Меркел казва

    Скапана държава, скапани путки, каквато ти е държавата, такива са и измислените, тъпи, селски путки на управляващите!

  4. 1 казва

    1

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.