Призив на Narod.bg: Да спасим Румен Радев от хунтата на ГЕРБ, иска импийчмънт, защото защити народа

5 6 125

Narod.bg призовава: Българи, да защитим президента Румен Радев от набезите на хунтата на ГЕРБ, която го нападна с искане за импийчмънт, само защото е първият държавен глава, застанал на страната на народа!

Повод за нашият призив е новината, че „недоволни граждани” от кохортата на Бойко Борисов са пуснали петиция срещу ген. Радев, защото „насъска народа за бунт”.

Вече хиляди подписаха и дадоха своя глас за отстраняването на държавния глава, който слезе при бунтуващия се народ и ги прикани към гражданска война, тръби „Монитор”.

Ето какво гласи текстът към платената петиция:

ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ?!

Откакто заема длъжността президент, ТОЙ успя да наложи невиждан хаос в отношенията между институциите, незачитане на парламента, неспазване на Конституцията на Република България и йерархията на властите.

ТОЙ призовава народа към метеж. Призовава за външна политика, отдалечаваща я от Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО и приближаваща я към недемократични режими в очевидно противоречие с националния интерес.

ТОЙ работи против държавата си, солидаризирайки се с главната опозиционна партия БСП (бивша комунистическа).

Реклама

Тези провокации на Радев не може и не трябва да останат без последствия.

Не може на върха на държавата да има прокремълски провокатор, който вместо да обединява, да разделя нацията с хибридните си изяви.

Не може той да е главнокомандващ на въоръжените сили. Това е въпрос на национална сигурност.

С позициите си Радев ясно показа от коя страна на разделителната линия в съвременния свят стои и това не е на страната на България.

Или си за България, или си за сегашния й президент!

Среден път няма!

ИМПИЙЧМЪНТ – СЕГА!!!

В тази връзка Narod.bg призовава българите от всички политически партии да застанат зад Румен Радев не заради друго, а защото открито се противопостави на кражбите и корупцията сред управляващите. Време е да покажем, че краят на мутрите наближава!

5 Коментара
 1. Iylia казва

  gn Radev e nai iskreno sardetcniat tcovek kam naroda iskame s tcesten tryd da se iskarvat parite ne s krajba !Vsitcko se zaplashta na tozi sviat Daje i na otvadnoto !!!!!!! Gospod bavi no ne zabravia

 2. Iylia казва

  Nai dobriat i tcisto sardetcen

 3. Росица казва

  Това, че призовавате добре. Но, към какво призовавате? Петиция, протест в подкрепа на Президента? Уточнете се и заемете ясна позиция, така, че ние, вашите читатели, да разберем и изберем какво да направим и как да го подкрепим!

 4. postradal pasi казва

  Ами вас докога ще ви търпим цялата власт е незаконна и трябва да се изрине нито една партия е законна ротшилд отдавна иска да затрие България и да излапа златото й, дано му приседне и всички подлоги на ротшилд и неговия сват сорос трлябва да бъдат зад решетките…

 5. asd казва

  Ахахахахахахахахахаахахахах

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.