Новата на Бойко – Моника Станишева: Снимай се с внуците, ще правим наша социология! Премиерът най-сетне слезе от джипката, покри се надълбоко

1 9 106

Новата тръпка на Бойко Борисов, за каквато спрягат съпругата на Сергей Станишев – Моника, продължава да пиарства на премиера, съобщиха пред Narod.bg читатели от високите етажи на „Позитано” 20.

Според нашите източници снимката с внуците, която премиерът пусна в социалните мрежи вчера, е идея именно на Моника Станишева.

Моника играе на много фронтове

„Целта е да хората на Моника да броят позитивните и негативните коментари за някаква тяхна извратена социология, която да помогне в решението на Бойко дали да хвърли оставка”, обясниха информаторите на Narod.bg.

В неделя Бойко Борисов написа следния статус, придружен със снимка с двамата си внуци – Бойко и Иван:

„Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!”

Какво ще е решението за оставката, може би ще стане ясно още днес, разкриха читателите на Narod.bg. В тежест на версията, че Бойко все пак е решил да хвърли кърпата, дойде и коментарът, че вече седмица премиерът не се е появявал в публичното пространство, като дори е слязъл от знаменитата джипка, с която кръстосваше села и паланки в опит за нескопосан пиар.

„Бойко се е потопи надълбоко, може и да изненада народа с новината, че сдава властта, за да стане клиент на прокуратурата”, коментираха запознати пред Narod.bg.

Постът с внуците пък накара известни българи отново да поискат оставката на хунтата, установи наш репортер, който събра и няколко мнения на публични личности, вижте ги.

Общинският съветник от „Да, България” Ивайло Мирчев написа:

Решавай бързо – ОСТАВКА и отдели време за отглеждане на тези прекрасни внучета. Само не ги учи на мутренските номера, а ги възпитай като достойни български граждани. ОСТАВКА!

Реклама

Известният адвокат Албена Белянова пък призова:

Прекрасни внуци имате. Да са Ви живи и здрави! Дано никой не ги разплаква, прогонва, бие и унижава така, както бяха разплаквани нашите деца по време на Вашето управление! ОСТАВКА!

Политикът, адвокат и общественик Николай Гацев бе кратък:

Оставка & congtatulations, Boiko!

Журналистът Стоян Тончев също атакува:

Великолепни деца! Един ден и те ще поискат да живеят в държава, в която погазването на законите, подмяната на демокрацията и корупцията не са превърнати в норма от режима на управление.

Друг журналист – Самуил Петканов, бе ироничен:

Ей, все някой друг да ги взима решенията от Ваше име…

Юристът  и бивш депутат Емил Василев е безмилостен:

Не редно да използва внуците си да омилостивява хората. За този човек няма морал. Оставка!

Политологът Стоян Тодоров също се кодоши с примера:

Не се самоубивайте, мола ви!

1 Коментар
  1. postradal pasi казва

    Моника сатанишева беше откраднала едни 60 милиона върна ли ги или прибави още. Засведение на целия български народ. Живеем в фалшива държава с фалшиви закони и кривосъдие. Събудете се само българския народ има право да съди престъпниците и гешев а боко е една подлога на бившото 6то и кръгът монтерей сатанишев ги знае тия работи…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.