Скандално видео в Narod.bg! Приклещиха дегизираната Ангелкова на плажа: Кажете за връзките ви с мафията (Вижте реакцията й)

0 10 874

Уволнената преди две седмици министърка на туризма Николина Ангелкова беше забелязана от наблюдателни граждани на родното Черноморие днес, видя Narod.bg. 

С бяла плажна рокля, кошница, чехли и скрита под сламена шапка и слънчеви очила свалената от поста Ангелкова, която сега е редови депутат, беше заснета да се разхожда инкогнито по крайбрежната алея на курорта Албена.

Реклама

Кадрите са направени от юриста Георги Тодоров, който не се колебае да й зададе въпросите, които мисирките не смеят! Бившата министърка обаче не благоволява да отговори. 

„Госпожо Ангелкова, защо ви уволни Бойко Борисов“, пита гражданинът. „Приятна ли е колаборацията с мафията?  Как оценявате вашия мандат? Чувствате ли се удовлеторена от това, което свършихте за народа и родината си, не спира с въпросите си Георги Тодоров, но Ангелкова безмълвно отминава. 

Като обективна медия Narod.bg оценява, че Николина Ангелкова поне е последвала собствената си препоръка българите да ваканцуват на родното море.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.