ТОТАЛНО ПАДЕНИЕ: Бойко ходил в сараите, пълзял пред Доган да го спаси от оставка до септември, за да заметат следите от грабежите

0 14 216

Тоталното падение на премиера – Бойко Борисов е бил на неофициално посещение в дома на почетния председател на ДПС Ахмед Доган – т.нар. Сарай на ул. „Беловодски път” в столичния кв. „Бояна”, за да се моли кабинетът му да остане на власт.

Авторите на статията в 19min.bg се позовават на три абсолютно независими източника.

Narod.bg публикува цялата статия на без редакторска намеса:

Реклама

Премиерът Бойко Борисов е бил на неофициално и не е ясно дали приятелско посещение в дома на почетния председател на ДПС Ахмед Доган – т.нар. Сарай, научи 19 минути от 3 абсолютно независими източника.

Според информацията ни това е станало скоро след конференцията на ГЕРБ, чийто смисъл така и не се разбра, но заради боя над журналист, адвокат и икономист от охраната на форума и на други по-раншни събития на партията стана повод САЩ и ЕС да отправят повече от сериозни предупреждения към българската власт, каквото е дошло и от трети страни.

Премиерът не е изглеждал в обичайното си добро настроение, не е заснел срещата в своя колоритен фейсбук канал, наричан преди Севда ТВ, който остана без бранд след напускането на медийния съветник на министър-председателя и заместването му с кадър на БСП, намиращ се в правителствената пресслужба от Тройната коалиция насам – екипа на Станишев, т.е. при всичките 3 кабинета на Борисов и 2 служебни на Плевнелиев.

Narod.bg реши да провери информацията чрез свои източници, които потвърдиха, че Бойко е изприпкал в сараите след платената сбирка в „София Тех Парк”. Новината е, че Борисов буквално е пълзял пред Доган да му помогне да опази поста си поне до септември, когато ще се актуализира бюджетът и следите от много грабежи ще бъдат заличени, категоричен е източникът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.