СКАНДАЛНО: Башибозукът на ГЕРБ готви арести и политически процеси, обявиха ни война!

1 5 359

Проф. Евгений Дайнов отново избухна със скандална новина. Преподавателят по съвременни политики съобщи на стената си, че башибозукът на ГЕРБ готви арести и политически процеси, видя Narod.bg.

Ето какво твърди преподавателят:

Ясна стана схемата. След сутрешното помирително кудкудякане на Фандъкова последва следобедната заплаха от шефа на СДВР, че рано утре сутрин ще бъдем размазани на Орлов мост и че цялата отговорност ще бъде наша. Т.е. готвят арести и показни политически процеси. И вече показаха как ще свидетелстват: с огромни лъжи, чисто гьобелсовски.

Обявиха ни война.

Реклама

И все пак се издадоха, че ги е страх от медии и особено – от европейски такива. Извод: нощес Орлов мост задължително трябва да е наводнен от всички възможни медии, вкл. европейски.

Орлов мост става Орлово гнездо. Пак. Башибозукът на ГЕРБ точи ятаганите.

Да ги видим. Снощи не им минаха номерата.

А относно про ГЕРБ интелектуалци, анализатори, видни в миналото демократи, „антикомунисти“ и пр. прислуга: Децата ви ще помнят, как днес сте застанали срещу народа си. Така ще бъдете запомнени, колкото и довечера да ръкопляскате на башибозука във Фейсбук.

„Който може, да идва. Всичко се решава нощес/утре вечер на Орлов мост. И се решава за 30 години напред”, написа във втори свой пост Евгений Дайнов.

1 Коментар
  1. postradal pasi казва

    Това са мутрите от ипон къде живеят като паразити от средствата на народа боко , винкела и шкебето не пускат властта . Най гадните паразити досега от историята на България

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.