Момичета на повикване спят и снимат Бойко, но проблемът са блокираните кръстовища? Пълно безобразие!

0 4 722

Интересно мнение публикува фейсбукарят Стоил Цицелков. Ироничният текст, осмиващ страха на Бойко Борисов да подаде оставка и нелепото твърдение, че протестът пречи на иконочиката, е ценен, защото напомня големите грабежи на хунтата ГЕРБ, установи репортер на Narod.bg.

Ето какво пише с ирония гневният на корумпираната ни власт българи:

Доган взе студения резерв, ОК. ТИМ взеха пристанища, летища, ОК. Пеевски заграби БТК, КТБ, ОК. Премиерът говори български като втори чужд език и псува като говедар, лъже, спи с пистолет и пачки, докато момичета на повикване снимат стаята му… ОК.

Доган заграби пристанище, ОК. ЛУКОЙЛ, заграби рафинерия и не плаща, ОК. Секат се горите, точат се язовирите в частни ВЕЦ-ове, ОК. Горим боклука на цяла Европа, ОК.

Реклама

Родителите ни имат пенсия, която не покрива вечеря в ресторант, ОК. Гепят с наши пари, после ни санкционират от ЕК и плащат глобите с наши пари, ОК.

Раздават си абсурдни бонуси, правят скандални заменки на кон за кокошка, ОК.

Назначават неграмотни и нелепи хора за министри, Дани, на WC държанката и още други великани от Кърджали и монтанската правна школа, ОК.

Ама на нашенски му затворили моста към доматиту и вече 30 дена не може ни да ги прекопа, ни да ги полее, защото не знае алтернативни пътища..

„- Аууууу…. Безобразие, беззаконие, къде са правилата!?“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.