ВНИМАНИЕ! Ченгета и жандармерия пътуват към София, за да разрушат барикадите на протеста?

1 11 974

Внимание, българи! Полицаи и жандармеристи в радиус 150 км от София са призовани към столицата, като униформените пазванти на властта имат заповед да ударят отново палатковите лагери, които бяха разрушени преди ден, твърди източник на Narod.bg от средите на МВР.

Според нашата информация поредната атака срещу недоволните от хунтата на ГЕРБ трябва да стане в малките часове на нощта, когато на барикадите има най-малко хора, за да улесни газавите от Вътрешното министерство.

Новината потвърди и журналистът от Биволъ Димитър Стоянов.

Реклама

Ето какво написа той на стената си във фейсбук:

Довечера МВР се готви да „изнесе“ отново протестните лагери на Орлов мост и Триъгълника (колко sexy) на властта. За момента има две опции.
Първата – МВР да вкара провокатори, които да започнат да се бият с другите протестиращи или да започнат да нападат и мерят жандармерията. Просто за да им дадат повод да влязат сред протестиращите.
Вторият вариант е да започнат да изнасят мирно и без насилие палатките, като се случи преди ден. Мои източници обаче твърдят, че към София се изнася личния състав на няколко ОДП-та и са им казали да се готвят за бой.
Не позволявайте да станете причина този протест да се окървави. Най вероятно те сами ще го направят, до колкото ги познавам. Но нека вината за това не е на онези, които се борят с мафията.

1 Коментар
  1. Пешо казва

    Ние ще ги изненадаме в тил

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.