Хунтата се готви за бягство! Велизар Енчев алармира: ГЕРБ и патриотите ударно унищожават документи в министерствата!

2 29 294

Хунтата на Бойко Борисов се готви за бягство! Това разбра Narod.bg от публикация на дипломата, университетски преподавател, журналист и бивш офицер от външното разузнаване Велизар Енчев.

Ето какво написа бившият депутат на стената си във фейсбук:

„ГЕРБ и ОП горят! Горят ли документи в министерствата?

Премиерът и аватарът му Томислав Дончев бият отбой и говорят за оставка и избори. Това е добрата новина. Но има и лоша: От честни държавни служители научавам, че в министерства е почнало чистене на архиви, поради което машините за рязане загрели…“, това написа в своя фейсбук профил депутатът от БСП Велизар Енчев,

„Дали наистина се заличават престъпления, дали просто администрацията работи усилено в летните жеги, не мога да кажа.

Реклама

Но едно нещо трябва да е ясно – феноменът „Тефтерчето на Златанов“ може да се възпроизведе и от избрани министерства да се изпарят свежи архиви, уличаващи ГЕРБ и ОП в тежки престъпления.

Най-рискови са пет министерства – земеделското, военното, финансовото, икономическото и на регионалното развитие. Същите министерства, където се губят следите на:

70 милиона за колекторско-мутренска фирма, 700 милиона неплатени такси от хазарта, погребани в магистралния асфалт стотици милиони, незнайно колко милиона по земеделски еврофондове, комисионни за милиардните армейски сделки…

Питам се: Прокуратурата и ДАНС нямат ли превантивни функции? Или въпросът ми е наивен? Толкова наивен, че вече се изчервих и горя от срам“, пише още Велизар Енчев.

2 Коментара
  1. postradal pasi казва

    Момчета , хакери спсявайте документите на хунтата за да влезат зад решетките, Радев направи нещо за това не стой и не гледай в пространството. Чудовищата искат да се окопаят в невиност

  2. Vazmuten казва

    Nesamneno bavjat ostavkite si tochno s tazi zel! Tova e jasno na vseki sredno inteligenten chovek! PRIZIV kam vsichki chestni slujiteli po VSICHKI Ministerstva i vedomstva: SPASJAVAITE kakvoto mojete! I vsichki dokazatelstva predaite na novoizbranata Prokuratura , ako vjarvate, che shte potarsi otgovornost! ( njama nikakva garanzija che sledvashtija Glaven Prokuror shte e chist i savesten!)

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.