СКАНДАЛЪТ ГРЪМНА: Моника Станишева е пиар на ГЕРБ, има ли любовна връзка с Бойко Борисов?

3 33 179

Гръмна жесток скандал, който може да преподреди политическите фигури в общественото съзнание – Моника Станишева е тайният пиар №1 на партия ГЕРБ и лично на Бойко Борисов!

Новината лъсна вчера в сайта Lupa.bg, но изненадващо бе свалена, видя репортер на Narod.bg. Предполага се, че дългите ръце на Моника и сие са направили така, че компрометиращата новина да бъде скрита.

Моника Станишева от години е близка на Бойко Борисов

Текстът, който вече не е достъпен, гласи, че Моника Станишева е организирала конгреса на ГЕРБ, проведен вчера по обяд в „София Тех Парк”. Политическата мътилка вече е тотална, след като се оказа, че съпругата на лидера на европейските социалисти Сергей Станишев стои зад партийната спявка на управляващата партия, докладва отлично информиран източник от средите на властта.

„Моника Станишева от години обслужва Министерския съвет, но в сянка, без да се афишира. Според мълвата, която върви на „Дондуков” 1, целта на пиар стратегията на Моника е кабинетът на Бойко Борисов да издържи до септември, когато депутатите вече ще са на работа и ще имаме действащ парламент. Най-важната задача, която остана пред това Народно събрание, е да гласува актуализацията на бюджета, след това премиерът може да подаде оставка”, казва още информаторът.

Реклама

По думите му протестите през 2013-а и 2014-а срещу кабинета на Пламен Орешарски са протекли по същата схема. „Тогава жената на Сергей Станишев беше съставила два плана, по които да се върви. План А беше Орешарски да издържи до актуализацията на бюджета през септември 2013, когато в негова подкрепа протестираха симпатизанти на БСП, ДПС и „Атака”, върна лентата нашият източник.

„План Б пък гласеше Пламен Орешарски да остане премиер до редовните избори на 5 октомври 2014 г. Сега по същата спирала се върти и оставката на третия кабинет на Бойко Борисов”, категоричен е близкият до властта източник.

Narod.bg обаче научи още по-пикантна клюка, който упорито върви на „Позитано” 20 е, че съпругата на лидера на европейските социалисти Сергей Станишев била интимно близка с премиера Бойко Борисов!

Наш читател от върховете на БСП твърди, че Моника и Бойко имали връзка от години, която поддържали със страстни срещи, макар и едва няколко пъти в годината.

„Моника стана пиар на ГЕРБ в сянка именно покрай аферата си с Борисов. Това не е тайна за хората около Сергей Станишев, дори той самият е наясно, че Моника му слага рога, но е принуден да живее с тази мисъл в името на семейния уют”, убеден е източникът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. postradal pasi казва

    Сатанишева и сатанишев са от хазарите юдеи подлоги на ционистите и нищо ново под слънцето България се управлява от подлоги на т.н. ЕЛИТ – рокфелерови, ротшилдови, соросови , билденбергови които предизвикаха 4 национални катастрофи на България така че не винете Българския народ отдавна България се командва от отвън внесени башибозуци и убийци и тази е една от тях но са добре платени и са си продали душите отдавна с една дума са мъртви души

  2. Н Вълчев казва

    ПовЕрвах! Това да не е Пекинската Патка! (:

  3. Безумник казва

    Хахаха, каква е тая простотия, това нема как да стане

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.