Охранител на платената ГЕРБ конференция към журналиста Полина Паунова: Ела тук, бе, боклук. Трима пребити от мутрите на хунтата (БРУТАЛНО ВИДЕО)

1 6 617

Охранител от ГЕРБ нападна журналиста от критичния към властта сайт „Свободна Европа” Полина Паунова с думите: „Ела тук, бе, боклук”. Narod.bg се натъкна на брутално видео, от което се вижда, че първо млад фен на Бойко Борисов, предвидливо сложил маска, издърпва телефона на Паунова, с който тя снима участниците в платената конференция, и го изхвърля без никакво притеснение.

После, вместо герберастът да бъде задържан, се появява втори, значително по-възрастен, който директно започва с обидите в опит да й забрани да е свидетел на поръчковото събитие. Клипът е заснет от известната журналистка Генка Шикерова.

Бруталната агресия от страна на млади активисти на ГЕРБ продължава и с побой над друг човек, снимащ излагацията – Кирил Радев.

Реклама

По последни данни общо трима човека са пребити от мутрите на хунтата, просто защото снимат партийната спявка с платени фенове на Бойко Борисов.

Понеже избиват телефони. Пускам записа за протокола Polina Paunova

Публикувахте от Genka Shikerova в Сряда, 5 август 2020 г.

Всичко това се случва, докато от трибуната говори лидерът на ГЕРБ и премиер на България Бойко Борисов.

Адв. Минчо Спасов поиска от организаторите на събитието министър-председателят да излезе и да се срещан с протестиращите отвън хора, но това така и не се случи.

1 Коментар
  1. 1 казва

    1

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.