Бойко се тресе: Готов съм с оставката, ще питам НФСБ и ВМРО, негов фен дойде на пленума с кола за 200 бона и номер С ТТТТТТ за 7000 лева

3 6 065

Бойко Борисов се тресе пред 5000 платени фенове: Готов съм да подам оставка, ще питам коалиционните партньори от НФСБ и ВМРО. Това обяви преди минути с притихнал глас премиерът под викове на доведените зорлем от цялата страна „симпатизанти”.

„Готов съм да кажа още днес датата, на която да дам оставка, но искам да го обсъдя още веднъж с коалиционните партньори. Важното е правителството да продължи“, отсече той. И направи своеобразен отчет на трите години от мандата си на спешната конференция на ГЕРБ, свикана от него, предаде репортер на Narod.bg.

Реклама

Сред „успехите” обаче Бойко пропусна да спомене, че на форума днес в „София Тех Парк” пристигна негов приближен с мерцедес за 200 000 лева и регистрационен номер С ТТТТТТ. Проверката на Narod.bg показа, че само табелата на лъскавата лимузина, купена с „честен труд”, струва точно 7000 лева, колкото годишните пенсии на двама старци.

Кой е баровецът от ГЕРБ с кола за 200 хиляди лева?

Според последните промени в закона от 2018-а, най-скъпите табели – с комбинация от шест букви и/или цифри по желание, като например СА 666666, или С ТТТТТТ, струват 7 бона.

3 Коментара
 1. Бинко казва

  Абе да питам:Това „Т“ какво означава на номера?
  Например: ТЪПАКА ТЪП ТЪПЧО ТЪПОГЛАВИЯ ТЪПАНАР ТЪПАК

  предполагам нещо такова е

  1. Сара казва

   хахаха, да тиквоч тулуп, тАпАнар, тотал фейк…

 2. Сара казва

  ГЕРБ и останалите гниди губят информационната война за К()рона „вируса“. Хората разбраха, че тези „тестове“ да всъщност ДНК проби. Ще въвеждат ДНК паспортизация, но населението се усети много рано. Не си давайте „тестовете“ за К()вид. Това са инструменти за вземане на ДНК https://www.youtube.com/watch?v=OhasCXty0Jw

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.