Удар на Narod.bg: ГЕРБ пак излъга – провокаторката от Орлов мост се оказа леля на Екатерина Захариева?

2 12 974

Провокаторката, която разбута надписа „Протест” на средата на „Орлов мост” и влезе в конфликт с бившия пиар на Десислава Иванчева, се оказа леля на външния министър Екатерина Захариева. Това шокиращо твърдение направи пред Narod.bg източник от опозицията на Бойко Борисовата клика в управляващата партия.

„Жената с бастуна“, както я нарекоха в социалните мрежи, всъщност се казва Лиляна Тасева и е от пазарджишкото с. Поибрене. Нашият източник подчерта обаче, че родата на Катето Захариева е от друго пазарджишко село – Бошуля.

Преди дни бойната леля на дипломат №1 заяви пред „Нова телевизия” – единствената медия, която като по поръчка се озова на мястото на инцидента, че е от село и идвала да види защо се блокира Орлов мост и не се пускат хора да минават, припомня Narod.bg.

Реклама

По повод екшъна, след който пиарът на Иванчева Петър Кърджилов дори беше арестуван, от ГЕРБ дадоха брифинг, за да излъжат за пореден път обществото, че партията нямала нищо общо с бабата, която ги хвалеше на Орлов мост. Опровержението не закъсня – в социалните мрежи бе показана снимка как същата възрастна жена позира на снимка с кандидат за кмет на ГЕРБ. Сега Narod.bg научи още, че герберката май ще се окаже сестра на майката на Екатерина Захариева.

До провокацията на бабата с бастуна се стигна, след като, по думите ѝ, минала „през някакви боклуци зелени – треволяци ли бяха, хартия… абе, някакви боклуци зелени на самия асфалт“ (надписът „Оставка“ – б.р.), при което „някакъв господин (Петър Кърджилов, б.ред.) изрева гръмогласно „Госпожо, госпожо”. Отидох, викам: „Слушам Ви, какво има?“ и започнало мелето.

Тя отрича да е целяла провокация, но след като Кърджилов я напръскал с вода, тя го ударила с бастун. Работещата като медицинска сестра Тасева определя като „лапсус“ представянето си като „доктор Тодорова“ – използвайки бащиното си име. Признава, че е симпатизант на ГЕРБ, но премълча, че е леля на опасно близката до Бойко Борисов Захариева, ядоса се информаторът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. Гогата казва

    Ей ама наистина сте отчаяни вече 🙂 Много ви бърка Бойко по дупките а 🙂

  2. Трите лелки казва

    ЛЕЛЯТА И ПЛЕМЕННИЦАТА СА ЕДНАКВО ОТБЛЪСКВАЩИ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.