Призив в Narod.bg: Утре, 5 август, 3880 от елита на ГЕРБ се събират на тайна конференция в „София Тех Парк“, да покажем как ги обича народът!(ДОКУМЕНТ)

2 17 331

Последен тактически ход за спасение от страна на Бойко Борисов – премиерът, срещу когото се бунтува цяла България, свиква тайна Национална конференция на ПП ГЕРБ в София, научи ексклузивно Narod.bg.

Редакцията ни се сдоби и със заповедта за събора на хунтата, според която спявката на 3880 гербери (виж приложената заповед, б.ред.) от всяка една община в България ще се проведе утре, 5 август, от 12 часа в „София Тех Парк“, като пристигането трябва да стане три часа по-рано – още в 9 ч. сутринта.

Заповедта е подписана от административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, установи Narod.bg.

Реклама

В документа изрично се посочва, че за пристигането на тайната за медиите и обществото конференция трябва да се използват само автомобили, никакви автобуси, показа проверката на Narod.bg.

Причината е страхът на Бойко Борисов, че протестиращите може отново да блокират рейсовете с гербери от цяла България и при сериозна конфронтация да се види притиснат до стената с исканията за незабавната му оставка.

Narod.bg разкри още, че виканите зорлем областни координатори, кметове на общини, райони и кметства, народни представители, областни управители и евродепутати от ГЕРБ ще паркират на 2 паркинга – единият е на зала „Арена Армеец”, а другият – в „София Тех Парк” на несъстоятелния президент от Бойковата партия Росен Плевнелиев на адрес „Цариградско шосе” 111.

Narod.bg призовава всички гневни българи да покажем чувствата си към лидера на ГЕРБ Бойко Методиев Борисов и неговата клика.

2 Коментара
  1. […] сайта narod.bg  утре в “София тех парк” Борисов свиква спешна […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.