Гавра с народа! Пратиха любимата писателка-мисирка на Бойко, която написа книга за него, на хранилка в Брюксел

2 7 648

„Кристина Кръстева – биограф на Бойко Борисов и бивша журналистика от правителствената вувузела „24 часа“ ще е „представител на МРРБ в Постоянното представителство на Република България към Европейския съюз в Брюксел“.

Това съобщи Биволъ в официалния си профил във Фейсбук.

„Честито. Без квалификация, без ден опит в държавната администрация, но със завидни и признати анилингвални умения. След оставката ще има яко чистене на калинки и калинчовци на всички нива. За тези в Брюксел с особено внимание ще проследим да бъдат изхвърлени, защото са пета колона на Мафията там,“ допълват колегите.

Narod.bg направи справка в сайта на регионалното мнистерство, която показа, че наистина за тази позиция е участвала Кристина Кръстева-Луканова.

Реклама

Тя е една от тримата кандидати, одобрени за обявеното място – другите двама са Цветомир Цанев и Владислав Сарнацки.

Изискванията към кандидатите са да са с висше образование, като предпочитаната област, в която е придобито висшето образование е „Социални, стопански и правни науки“. Кръстева е завършила журналистика в СУ и актьорско майсторство в НАТФИЗ. Кандидатите трябва да знаят и поне един чужд език.

Narod.bg припомня, че Кристина Кръстева стана особено известна преди три години, когато написа биографията на премиера със заглавие „Бойко, който винаги се завръща“.

Кристина Кръстева и Бойко Борисов
2 Коментара
  1. Бай Хой казва

    Ефтини хора колко искаш…и визията и го говори

  2. postradal pasi казва

    Продала се за 30 сребърника нищо ново под слънцето…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.