Брендо дере 45 лв. за пица и 23 лева за ракия на плажа в Лозенец, в кръчмата с цени като в Монако думка тъпана депутат от ГЕРБ (ГАЛЕРИЯ)

1 6 461

Един от емблематичните подземни босове у нас, а и по света – Евелин Банев – Брендо, е наслагал космически цени в бар „Delete” в своя курорта „Оазис” край бургаското с. Лозенец, оплака се читател на Narod.bg.

В кръчмата на самия морски бряг една малка ракия от 50 мл струва 23 лева, а пицата от 400 грама е „само” 45 кинта, пише шокираният от ценовия удар столичанин.

„Такива цени няма и в Монако, миналото лято бяхме там семейно и платихме 20 евро за голяма пица”, категоричен е източникът на Narod.bg. По думите му за по-богатите има и специален аперитиви – коняк „Мартел” за 148 лева 100 мл.

Delete Club Oasis Resort and SPA обаче предлага и специална екстра – депутат от ГЕРБ да ти свири на ушенце, докато похапваш пица на рекордна цена и отпиваш тънък плажен коняк на стойност една минимална пенсия.

Реклама

Проверката на Narod.bg показа, че новозаклетият народен избраник от партията на Бойко Борисов – майсторът на тъпана Калин Вельов, който влезе в парламента на напусналата ГЕРБ с гръм и трясък Джема Грозданова, е чест гост в кръчмата на Брендо. Герберът тъпанар получава сериозен кеш, за да забавлява гостите, които в пикови дни достигат поне 200 души накуп.

Още по темата:

1 Коментар
  1. JK казва

    Тоя е баси гнусната лигавня!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.