Като партизанин: Бойко се крие в имот на д-р Енчев, в събота нанка край Шабла за среща с Цацаров (РАЗКРИТИЯ)

0 19 291

Страхът от „народната любов” направи от Бойко Борисов съвременен партизанин, смее се пред Narod.bg гербер, отвратен от корумпираното управление на държавата.

„В петък вечерта, 1 август, Баце, както любовно го наричаме вътре в партията, се скри от протестиращите в луксозния комплекс „Голденбург” край пловдивското с. Белащица.

Имотът е собственост на близкия до Симеон Сакскобургготски бизнесмен д-р доц. д-р Невен Енчев.

Реклама

С близнака си Ангел Енчев са известни като най-добрите пластични хирурзи, любими на фолк гилдията. Вероятно връзката между Бойко и братята минава именно през Царя”, предположи източникът на Narod.bg.

Понеже т.нар. „Отровно трио” – проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и журналистът Арман Бабикян, започна издирването на премиера, за да му поиска оставката в очите, Баце ще продължи с партизанския живот, ясен бе читателят на Narod.bg.

„Тази вечер се очаква Борисов да „нанка” в правителствената резиденция в Шабла. Случайно или не, тук вила има бившият главен прокурор и настоящ шеф на КПКОНПИ Сотир Цацаров, двамата вероятно ще се срещнат, но всичко се пази в дълбока конспирация дори за хората от върха на ГЕРБ”, разкри информаторът на Narod.bg.

Цацаров имал вила на шабленската Тузла. Луксозната постройка била в рамките на почивна база на Държавното горско стопанство.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.