Бабата-провокатор от протеста се оказа гербаджийка, влюбена в Бойко

0 7 217

Хората не спят, а във века на комуникациите никак не е трудно да бъде разкрит кой кой е. Няколко часа след скандала между бабата с бастуна и бившият пиар на Десислава Иванчева – Петър Кърджилов, съграждани на възрастната дама разриха коя е тя, съобщава Lupa.bg.

Жената, която провокира на протеста и заради която беше арестуван Кърджилов, се оказа, че явно не случайно е била там. Тя се казва Пепи Генова и е голяма фенка на ГЕРБ и Бойко Борисов, разкриха граждани на Пазарджик, откъдето е родом и самата тя.

Реклама

Мнозина я нарекоха баба, може би заради бастуна, който носеше, но се оказа, че и това е бутафория, тъй като Генова е здрава и права, ходи без никакъв проблем.

Един от малкото в защита на Пепи Генова, е друг, подкрепящ Борисов и кабинета му – Никола Николов. „Кои са мутрите? Гледайте и си отговорете сами! Агресорът с жълтата жилетка е Петър Кърджилов, ПР на осъдената за вземане на подкуп кметица на „Младост“ Десислава Иванчева. 2017 г. същият е бил и кандидат за депутат от „Да, България“, написа в профила си симпатизантът на ГЕРБ.

„Не й се връзвайте на тая, тя не е такава, каквато се изкарва. Здрава и права е, бастун не носи по принцип, но явно сега е решила да се прави на интересна или просто е пратена на протеста, за да провокира. Пепа е голям поддръжник на Борисов и агитира винаги за ГЕРБ в Пазадржик, за което получава и по някой лев, естествено. Далеч не е баба. Не се поддавайте на провокации на такива индивиди“, написаха в една от групите във фейсбук, като наред с това публикуваха и интересни колажи с Генова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.