Бойко със старото телефонче на 10 години влезе във „Вайбър” и „Телеграм”! Иска да знае какво мислите за него, пишете му (НОВИЯТ МУ НОМЕР ТУК)!

1 6 713

Лъжите на Бойко Борисов една по една се разкриват, рано или късно. Една манипулация на премиера обаче не издържа дълго – че не ползва смартфон, а „телефонче на 10 години”, разкри Narod.bg.

Само преди по-малко от два месеца – на 10 юни, лъжец №1 в Републиката каза дословно следното:

„Не е възможно някой да е получавал SMS на кирилица, моят телефон няма такива функции. Тези, които ме познават, знаят, че моето телефонче е старо.

Очевидно премиерът има и джиесем, с който праща SMS на когото трябва…

То е 10-годишно и този апарат няма кирилица, така че всеки, който каже, че е получил SMS от мен на кирилица, аз друг телефон не съм пипал от и дори този телефон стои при охраната”.

Реклама

Така премиерът Бойко Борисов отговори на чата, който обвиняемият и укриващ се в ОАЕ Васил Божков публикува във фейсбук, припомня Narod.bg.

„Една кака навремето беше казала, че по „Вайбър” съм я набрал. Аз тогава не знаех какво е „Вайбър”, а и моят телефон няма такива функции. Телефонът ми няма кирилица, затова всеки който е получил SMS от мен на кирилица, просто няма как да се е случило от това апаратче, а друго няма”, повтори лъжата си премиерът.

Днес по обяд обаче репортер на Narod.bg получи сигнал на две от най-използваните приложения за онлайн комуникация – „Вайбър” и непроследимото за службите „Телеграм”, че Бойко Борисов ги е инсталирал, очевадно не на 10-годишното си телефонче.

Вероятно премиерът не е наясно с факта, че е издирван от народа, за да подаде оставката си. Затова Narod.bg ви предоставя новия GSМ номер на отиващия си министър-председател, за да му се обадите и споделите какво мислите за него.

На 0887 600 222 може да „зарадвате” Бойко Борисов с някой специален поздрав!

1 Коментар
  1. doctors казва

    Този телефон не е на Бойко Борисов, а на друг човек. Два пъти звънях и ми вдигна момче, което сподели, че редовно му звънят хора , които мислят че е Бойко Борисов, но не е.
    Щях да се радвам да намерим наистина телефона на Бойко Борисов, но уви няма от къде.
    Поздрави!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.