Д-р Мирослав Ангелов, гласувал за ГЕРБ: Оставка и сбогом! Видях какви сте, ще има Божие възмездие!

1 4 633

Доктор Мирослав Ангелов, който досега е гласувал за ГЕРБ, написа откровен пост защо никога повече няма да даде гласа си за хунтата на Бойко Борисов, видя Narod.bg.

Лекарят е дълбоко огорчен от случващото се в България и от избирател на ГЕРБ в момента е сред милионите българи, които искат оставката на корумпираното управление.

В социалните мрежи медикът обясни защо се е случила политическата му трансформация, установи репортер на Narod.bg:

И така… В отговор на предишния ми пост получих този отговор. Блокираха ме – нещо, за което не страдам, но се чувствам длъжен да споделя, че с г-жа Сачева се познавам от онези времена, в които тя работеше в неправителствения сектор и когато тя и „Интелдей” администрираха медиен компонент на Стипендиантската програм, помогнала за моето завършване и израстване като лекар. Не знам с друго какво ми е помогнала уважаваната от мен Сачева. Дариткова изобщо няма какво да си приписва като помощ, защото съм я виждал ведтъж като част от мероприятие, свързано с Националната мрежа на здравните медиатори. И не на последно място да кажа – НЕ МЕ Е СРАМ, г-жо Сачева! Срам ме е, че съм си мислил, че Вие сте различен човек. Но, уви! Смятам, че съм в правото си да искам #Оставка на тези, за които съм гласувал, когато виждам, че не са това, за което са избрани! Доказахте що за човек сте, Сачева! Не забравяйте, че все пак има нещо, наречено Божие възмездие! Сбогом!

#ППГерб #герб #Оставка

Повод за гневния отговор на д-р Ангелов е критиката на доскоро близката му Деница Сачева заради друг негов пост отреди няколко дни:

Реклама

И те така… Деница Сачева май ще е следващата дама след г-жа Дариткова опитала от народната любов 🙂
#ОСТАВКА
 !

Лекарят цитира информацията, плъзнала във всички електрони медии, че през 2013 г. Деница Сачева, която сега брани Бойко Борисов и ГЕРБ, е смятала тази партия за бандитска, а настоящия премиер – за мафиот.

Ето думите на Сачева, които социалният министър упорито се опитва да изтрие от биографията си:

„България стана полицейска държава, но това със сигурност не я направи по-сигурна. Неведнъж съм казвала, че когато някой се занимава, когато някой идва от силовите структури, ние от него не може да очакваме нещо друго, освен силов ред. Няма друга опция, защото просто такъв е начинът на мислене на тези хора. Съвсем естествено, те няма как да мислят по начина, по който мислите вие.

Биографията на човека, който подкрепяте вие определя вашето бъдеще. Ако в случая с хората, за които говорим от политическа партия ГЕРБ, няма как в продължение на 20 години те да се занимавали с рекет, част от тях.

Няма как те да се занимавали с покровителство на едни ли други сенчести бизнеси и изведнъж внезапно, когато са станали на 40-45 години, да са станали човеколюбци. В крайна сметка независимо дали говорите за къпините, за малините, за здравеопазването или за друго нещата в крайна сметка нагоре по веригата стигат до един общ център.

България страда заради 100-500 души, които стоят на върха на централизираната пирамида на мафията. В крайна сметка една държава, която не може да се справи с такива хора, не е държава. За мен партия ГЕРБ не е дясна партия и има много доказателства, които могат да се видят веднага. За всички е ясно, че средата е убийствена. Тази тенденция е в големите градове, усеща се и в София и започна да става застрашителна.

Имам личен опит с голяма част от проблемите, които съпътстват ежедневието на хората. Първо като човек, който има компания и прави частен бизнес. На гърба си изпитвам проблеми и трудности със законодателството, с данъчните проверки, с репресиите. Движението на парите е най-важното, за да има благосъстояние.

В момента движението на парите върви само в кръгове или политически или между монополи и олигарси. Когато глупави хора правят договорки надолу по веригата страдат стотици хиляди хора естествено нещата ще са такива. Как другите нации са отишли и са се защитили с по-качествени политици, а ние не сме.”, казва Деница Сачева.
1 Коментар
  1. Димитър казва

    докторе,чак сега ли разбрахте кой какъв е?Да бяхте попитали някой обикновен човек-щеше да Ви каже.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.