Ето кой министър е узаконил кея на Догансарай! Б.Б. не смее да го пипне

2 5 314

Макар с отчаян ход министър-председателят Борисов се опита да тушира напрежението от протестите и да освободи пряко подчинените на ДПС министри – Горанов, Маринов и Караниколов, но явно има още много за чистене.

Един от тях е зам.- министър Николай Нанков, който вече официално, след разследване на сайта “Биволъ“, се оказа, че е на пряко подчинение на Сараите.

Момчето с огромното шкембе от Априлци, за който физически дефект преди месец самият Борисов го подигра, е узаконил иначе незаконния кей на Догансарай, намиращ се в изключителната държавна собственост в акваторията на Черно море (пише в подробното разследване на „Биволъ“).

Реклама

Снимка: „Биволь“

И това не е случайно. Нанков беше вербуван от ДПС още след трагедията в Своге, за която лично бе виновен като стопанин на държавния път, но въпреки това и до момента прокуратурата не желае да му повдига обвинение. Защо ли?

Втората зависимост на Нанков от ДПС е все още неприключилата в КПКОНПИ проверка за луксозните жилища, които министърът обитава заедно с жената с която живее – милионерката от европроекти Елка Сотирова. Тази проверка, заедно с тази на Влади Горанов, продължава вече година и половина, като по този начин на каишка се държат и двамата зависими от Сараите.

Горанов, макар и най-приближен до Борисов, вече беше пожертван. Сега предстои Борисов да изхвърли от джипа и момчето с шкембето, защото започна да му понатежава…

2 Коментара
  1. […] 31.07.2020 Владимир Алексеев България Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:Макар с отчаян ход министър-председателят Борисов се опита да тушира напрежението от протестите и да освободи пряко подчинените на ДПС министри – Горанов, Маринов и Караниколов, но явно има още много за чистене. Един от тях е зам.- министър Николай Нанков, който вече официално, след разследване на сайта “Биволъ“, се оказа, че е на пряко подчинение на Сараите. Момчето с огромното шкембе от Априлци, за който физически дефект преди месец самият Борисов го подигра, е узаконил иначе незаконния кей на Догансарай, намиращ се в изключителната държавна собственост в акваторията на Черно море (пише в подробното разследване на „Биволъ“). И това не е случайно. Нанков беше вербуван от ДПС още след трагедията в Своге, за която лично бе виновен като стопанин на държавния път, но въпреки това и до момента прокуратурата не желае да му повдига обвинение. Защо ли? Втората зависимост на Нанков от ДПС е все още неприключилата в КПКОНПИ проверка за луксозните жилища, които министърът обитава заедно с жената с която живее – милионерката от европроекти Елка Сотирова. Тази проверка, заедно с тази на Влади Горанов, продължава вече година и половина, като по този начин на каишка се държат и двамата зависими от Сараите. Горанов, макар и най-приближен до Борисов, вече беше пожертван. Сега предстои Борисов да изхвърли от джипа и момчето с шкембето, защото започна да му понатежава… източник: narod.bg […]

  2. Симеон казва

    Кой идиот назначи Географ за министър на МРРБ,а след катастрофата при Своге при която загинаха 20 човека поради
    тотална некомпетентност(Обратен напречен наклон в крива)бе назначен за зам. министър на МРРБ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.