Дончев, ако не си мутра, си нещо по-жалко – слуга на мутрата сикаджия Борисов

0 3 956

Дисидентът Петър Бояджиев коментира поредния скандален запис на премиера

Дисидентът Петър Бояджиев коментира поредния скандален запис на Бойко Борисов, в който премиерът ръси простотии и цинизми по адрес на президента Румен Радев, установи репортер на Narod.bg.

Ето какво написа политическия емигрант на стената си във фейсбук:

Реклама

Много се радвам, че последният ми пост беше разбран, подкрепен и споделен от толкова много хора. Днес дойде още едно доказателство в негова подкрепа. На живо всички можеха да чуят речникът, който използува сикаджията, сложен в креслото н премиер.

Може ли порядъчен човек да приеме, че премиер на европейска държава да има такъв речник, независимо за какъв проблем става дума. Аз разбира се няма да повторя този отвратителен и срамен език тук. А, че става дума за автентичен запис, аз нямам съмнение.

Сега обаче на ред са журналистите да поставят въпросът на Томислав Дончев има ли спомен за такъв разговор. Отговорът вероятно ще бъде че няма спомен. Дончев по една телевизия запита ами ето аз мутра ли съм, за да опровергае твърденията в тази посока.

Ами Дончев, ако не си мутра, си нещо по-жалко, слуга на мутрата сикаджия Борисов. И нямаш достойнство за да понесеш такъв  срамен език. Ами господине ти си вицепремиер на европейска държава и понасяш роболепно този език от страна на премиера. Само това да бе пак, трябва и двамата час по-скоро да изчезнете от политическия хоризонт.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.