Удар на Narod.bg: Васил Божков даде 6 часа показания пред USA-адвокати за престъпленията на Бойко Борисов, Гешев и компания (ВИДЕО)

2 38 847

Васил Божков е дал 6-часови показания пред своите американски адвокати, научи Narod.bg от близки до бизнесмена, покрил се в Дубай от репресиите на хунтата ГЕРБ.

Според достоверният източник мултимилионерът с 19 обвинения е говорил дълго и напоително за престъпленията на Бойко Борисов, Владислав Горанов и главния прокурор Иван Гешев.

За разговорите с US адвокатите Божков сам намекна по-рано днес, след като пусна видео, което започва с въпрос на английски:

Здравейте, г-н Божков, много хора си задават въпроса кой дърпа конците в България?

Ето и отговорът на Васил Божков:

Никой не дърпа конците! Кои конци и кой да им дърпа конците?

Няколко човека се съобразяват един с друг – Бойко, Шиши, помагат си икономически с още няколко човека под тях от типа на Влади Горанов и Гешев и тем подобни. Това са опасни хора с много пари, които могат да дърпат конците в сянка непрекъснато, да слагат техни аватари и пак да управляват държавата, да изсмукват силите на народа, да взимат всичкото финансиране, което идва в България от света и след тях и потоп.

Не може едно момче, дебело, или не дебело, щото май че отслабна, да седи в сянка, да има 10 компрометирани вестника и една телевизия, която е компрометирана, да ръководи цялата държава, като каже нещо и всички да треперят.

Реклама

Просто трябва да се преодолее страхът.

Преодолявайки страха, с Пеевски е приключено.

Какво, да не би Гешев да може да арестува 1 милион души? Няма как да стане.

Както първо Narod.bg съобщи, Васил Божков готви завръщането си на бял кон – бизнесменът е наел голяма адвокатска кантора в САЩ, която да го защитава в хазартната война, която правителството на Бойко Борисов поде срещу него, издаде наш източник от върховете на спецслужбите.

Според данните Васил Божков е платил хонорар от 30 милиона долара, за да ползва експертизата на US адвокатите, които да изведат битката срещу корупцията у нас на международно ниво.

Вижте видеото тук:

1. Кой дърпа конците?

Благодаря ви за въпросите. Вярвам, че отговорите им ще бъдат чути.#БъдетеЗдрави

Публикувахте от Васил Божков в Вторник, 28 юли 2020 г.

Още по темата:

2 Коментара
  1. postradal pasi казва

    А кога ще смени себе си и отиде зад решетките и от там да ни разкаже всичките си криминални престъпления и предателства …

  2. georgi казва

    kaji kak kradnahte s lilito pavlova i boko parata ot magistralata i ti im go zabi kato obqvi falit4e izeko i ivailo go izduhaha zaradi teb 4erep i ti si stra6en artist

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.