Офицер от МВР пред Narod.bg: При акция срещу контрабандата Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

0 42 460

Уникална история за тъмното минало на премиера Бойко Борисов разкри пенсиониран топ полицай само пред Narod.bg. Офицерът, пожелал да скрием името му, уточни, че случката, която сега ще прочетете, се е разиграла пред очите му в продължение на близо две десетилетия.

Ето и разказът от първо лице пред репортер на Narod.bg:

В началото на 90-те отряд на баретите е пратен в акция срещу контрабанда на гориво и цигари.

Спецченгетата атакували склад и паркинг край София, за които разполагали с данни, че крият тирове с контрабанда стока, обясни източникът на Narod.bg.

Влезли баретите и арестували шофьорите на камионите. Под единия тир, обаче, служителите на извадили Бойко Борисов!

Реклама

По това време свързаният със СИК охранител се мушнал под камиона, след като видял баретите да нахлуват, като се надява да му се размине арестът, подчерта топ ченгето пред Narod.bg.

Години след това обаче палачинката се обърнала – покрай сенилния Симеон Сакскобургготски от охранител Бойко израства до главен секретар на МВР.

Получил власт, сикаджията от Банкя, спипан да върти контрабанда, започва да мъсти на арестувалите го спецченгета, които участвали в злополучната за новия гласек операция срещу престъпността, ядоса се информаторът на Narod.bg.

С лостовете, които получава в МВР, настоящият премиер предвидливо унищожава и всички документални следи от мрачното си минало, което трябва да остане завинаги погребано, за да лъсне като Спасителя на България, а не като обикновен престъпник, призна топ полицаят пред Narod.bg.

А когато става премиер за първи път, „случайно” в акция на МВР е арестуван бивша барета, който се сдобива с обвинение за кражба. Това е точно същият спецполицай, който издърпал за ушите Бойко изпод тира, завърши разказа пенсионираният висш служител на МВР пред Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.