Драма в МЗ! Новият здравен министър разби сърцето на топ офталмолога д-р Александър Оскар! Искал да го прави свой заместник, но го подозирал в ревност заради Владо Карамазов

1 36 029

В Министерството на здравеопазването върви пикантна драма – новият шеф проф. д-р Костадин Ангелов се оказа сериен любовчия! Само пред Narod.bg лекар от Александровска болница, където бе доскоро шеф, издаде, че палавият министър е разбил сърцето на известен лекар – шефът на Очната клиника в Александровска болница д-р Александър Оскар.

Д-р Александър Оскар е изоставен от палавия професор

Топ офталмологът бил супер влюбен в Костадин Ангелов и буквално си сложил главата в торбата – купували апартаменти, делели пари, но явно любовните умения на евреина не били на висота, защото Владо Карамазов го избутал от спалнята на новия министър. Сега д-р Оскар бил в депресия, обясни през смях източникът на Narod.bg.

За да го компенсира, министър Ангелов обмислял да го направи свой заместник в Министерството на здравеопазването. Този план, обаче, пропаднал заради публикацията на Narod.bg, в която заместникът на Кирил Ананиев лъсна със своята лява ориентация като интимен с един от най-оборотните ни актьори Владо Карамазов, макар че за пред обществото е щастливо женен за бившата гимнастичка Илияна Динекова.

Реклама

Костадин Ангелов се разлютил и обвинил несправедливо д-р Оскар, че издал на медиите креватната му авантюра с Карамазов. Затова новият овластен от хунтата на ГЕРБ се отказал от идеята да го прави зам.-министър на здравеопазването, завърши източникът с бяла престилка на Narod.bg.

Ето дописката, която спъна кариерата на д-р Оскар в здравното министерство:

1 Коментар
  1. postradal pasi казва

    Откъде малазиха толкова много чифути по билото

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.