Вижте как хунтата мачка медиите: ГЕРБ свали клип на ТВ „Враца” заради неудобния въпрос към Бойко кога ще подаде оставка (ИЗОБЛИЧАВАЩО ВИДЕО)

2 4 091

Пресата на хунтата ГЕРБ над медиите лъсна със страшна сила вчера при поредната пиар разходка на Бойко Борисов, разкри Narod.bg. Премиерът бе на посещение в града, за да покаже нов немски завод, който работи вече повече от месец.

При обиколката обаче журналисти не бяха допуснати, защото нямали официална акредитация за събитието. А причината да нямат е, че посещението на Бойко не е било обявено никъде…

За да се осигурят екзалтирана публика, герберите от Враца бяха довели работници под строй от още няколко фабрики, които да пляскат и викат „Бой-ко”, „Бой-ко”.

Регионалната ТВ „Враца” показа репортаж от разходката на премиера-Слънце. По-късно обаче телевизията свали сама репортажа си, след като репортерката Моника Пенева и операторът Асен Асенов приклещиха Борисов с най-неудобния за него въпрос в момента: „Какво трябва да се случи, за да подадете оставка?“. Борисов се направи, че не я чува и вижда. След това обаче е имало разговор на висок тон с шефовете на телевизията, които били принудени да махнат клипа от сайта за световен видеообмен Youtube, показа проверката на Narod.bg.

Журналистите от телевизията обясняват, че официално съобщение за посещението на Борисов не е имало, припомнят и 10-годишното отлагане на ремонта на пътя София – Видин, с което министър-председателят отново побърза да се похвали.

Реклама

В големите медии бе показано как под бурни аплодисменти Бойко Борисов слиза от джипа във Враца. Събралите се хора горещо ръкопляскаха и скандираха името му. „Благодарим ти Бойко. Ти направи най-хубавото нещо за нас“, „Ако беше лесно Орешарски да го е направил“,  бяха част от скандиранията. 

За съжаление, телевизията свали клипа от Youtube.

https://youtu.be/98fNucN7sBk

Оказва се, че възторженото посрещане на премиера във Враца е предварително режисирана постановка, организирана от ГЕРБ. А заради неудобният въпрос на Моника Пенева видеото бе свалено от шефовете на телевизията.

Клипът обаче остана да „живее” във фейсбук, установи Narod.bg.

Врачанска телевизия разобличи гербавата постановка от вчера. Браво!

Публикувахте от Националистически блог в Сряда, 29 юли 2020 г.
2 Коментара
  1. Илия Бонев казва

    Срамота е да се хвали със строителството на пътя Ботевград -Мездра. През 2009 год. Бойко Борисов получава от предходното правителство одобрен работен проект и осигурено финансиране на същият този път!? След като умишлено не са започнали строежа на пътя и за „усвоили“ парите, сега под строй са осигурили платени манифестиращи. Срамота.

  2. Роско казва

    БОКо пак лъже и краде като дърт цигaнин – фен на влaшкия мaнгo Замфир Яшар – Тато (известен и като Тодор Живков – Янко)! Остава да се закълне и във внуците си – горките многократно прокълнати деца!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.