Първо в Narod.bg: Бойко се договорил с Черепа да детронират Делян Пеевски? Затова ли Божков не пуска компромати за премиера?

0 6 800

Бойко Борисов е постигнал тайна договорка с бизнесмена-беглец Васил Божков за общ фронт срещу депутата Делян Пеевски. Това твърди пред Narod.bg източник от най-близкото обкръжение на премиера. Публикуваме разказа му само защото обяснява странната тишина, която се носи от Дубай по адрес на министър-председателя.

„Бойко и Черепа са се разбрали с общи усилия да детронират Делян Пеевски и да намалят влиянието му – икономическо и политическо. Това обяснява защо, въпреки заканите, Васил Божков не пуска никакви аудио- или видеозаписи, които обещаваше да оповести като доказателство за корупцията в ГЕРБ”, смята източникът на Narod.bg.

Реклама

„Неслучайно вчера, 27 юли, когато депутатът от ДПС стана на 40 години, Божков го поздрави така: „ЧРД, Шиши, Нека всичко, което ти пожелава народът, се сбъдне. Ако искате и вие може да го поздравите на 0899 22 22 22”. Няма и дума за премиера, а обещаваше чудеса”, констатира читателят на Narod.bg.

„Всичко това е съгласувано с Бойко, не се чудете, че няма никакви доказателства за раздаваните по върховете на ГЕРБ милиони, за които Васил Божков спомена и, май, забрави”, разтълкува ситуацията информаторът на Narod.bg.

По думите му целта на съвместната акция срещу Делян Пеевски е депутатът да остане без лостова за влияние в икономиката и политиката и така да развърже ръцете на Божков и Борисов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.