Прокурорска версия в Narod.bg: Бойко трупал пачки евро в чекмеджето за бягство?! Имал „зелен коридор” да напусне България по спешност?

1 6 128

Нова версия за предназначението па пачките евро в банкноти по 500 в чекмеджето на Бойко сподели с Narod.bg прокурор, настоял за анонимност! Според държавния обвинител огромният кеш с корупционен произход е бил подготвен в шкафчето на спалнята в държавната вила „Секвоя” за бягство извън България, смята информаторът на Narod.bg!

„Циркулират данни, че премиерът е бил подготвен да се спаси с бягство в държава, с която България няма споразумение за правна помощ и размяна на арестанти. Съществуват различни тълкувания за датата на планираната държавна измяна – според Бойко снимките на чекмеджето, на които се виждат вероятно към 1,5 млн. евро, са правени преди евроизборите през май 2019-а”, подчерта прокурорът пред Narod.bg.

Реклама

Мълви се още, че Борисов се е договорил с отговорните фактори в държавата да му бъде осигурен безопасен „зелен коридор”, по който да се измъкне, без да стига до ареста. Не е ясно кое събитие от началото на миналото лято е разколебало министър-председателя за този план, призна източникът на Narod.bg.

„Говори се още, че съществуват такива чекмеджета и в други сгради, които обитава Бойко Борисов. Планът за бягство стои на дневен ред и в момента, натъпкани с евро шкафчета чакат да бъдат употребени, това поне се говори по върховете на прокуратурата”, отсече източникът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Валентин Ангелов казва

    А офшорните сметки??

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.