Само в Narod.bg: Защо Бойко и Деница Сачева се затварят с часове в кабинета му? В Министерския съвет подозират, че между двамата тече особена химия (РАЗКРИТИЯ)?

0 6 701

Деница Сачева, която допреди 7 години плюе по Бойко Борисов и ГЕРБ, а днес е социален министър на хунтата, властва в кабинета на премиера, докладва източник на Narod.bg.

Двамата се затварят с часове в кабинета му, чудят се служителите в Министерския съвет. Заради тайните спявки в МС подозират, че между двамата тече особена химия.

„Когато Бойко е на работа, Деница е нонстоп при него, все нещо обсъждан, кроят, и все на четири очи… Когато Борисов е извън Министерския съвет, Сачева се шири в кабинета му, сякаш тя е министър-председател”, обясни информаторът на Narod.bg.

„Какво ни готви хунтата? Дали все пак Бойко няма да хвърли кърпата в нагласен мач, за да сложи своята подлога Деница Сачева”, пита гневният читател на Narod.bg.

Реклама

Социалният министър преживя странна метаморфоза – от кандидат-депутат от тъмносинята ДСБ до министър на ГЕРБ.

„Директори на общински и държавни фирми по места са принуждавани да стават членове на ГЕРБ, за да запазят работата си – точно както в комунизма. Фирмите са мачкани и рекетирани, както никога досега”. Острите думи се именно на Деница Сачева през 2013-а.

Тогава тя е кандидат за депутат от името на ДСБ и води яростна кампания срещу ГЕРБ.

„Така наречената подкрепа за ГЕРБ се основава на страх от репресии. В кабинета на един човек имаше снимка на ББ, а той ми казва “Ще помагам ви помагам с всичко, с което мога”. „А защо е тази снимка на бюрото ти?”, попитах аз. „За камуфлаж, да ме оставят на мира”, каза ми той. Възрастен мъж ми каза: „Не искам да загубя и сина си, дъщеря ми вече е емигрант”, разказа тогава пребоядисаната днес герберка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.