Първо в Narod.bg: ГЕРБ спря парите за платения протест срещу Румен Радев

1 4 203

Сини каски от Камбоджа и редови военни пушат заедно в подкрепа на върховния главнокомандващ

Организаторите от ГЕРБ на катуна пред президентството са се изпокарали! От днес пари за „недоволни” граждани, които уж протестират срещу президента Румен Радев, вече няма да се изплащат, научи Narod.bg от свой източник в управляващата партия.

Според данните до момента са били похарчени над 50 000 лева с неясен произход за рехавия протест под прозорците на държавния глава, който ГЕРБ организира вече месец, макар и да се опитва да изкара акцията като гражданска инициатива, разкри Narod.bg.

Реклама

Заради скандал между герберите, обаче, от днес повече няма да се плаща на „протестиращи”, затова и катунът ще се саморазпадне.

На този фон обаче сини каски с мисии в Камбоджа и редови военни се събират днес от 10 ч. пред президентството, за да покажат подкрепата си за върховния главнокомандващ Румен Радев при битката му с корупцията на хунтата ГЕРБ, обясни източникът на Narod.bg.

Българите под пагон ще пушат в знак на солидарност с президента, която поведе народа срещу мафията на управляващите, завърши информаторът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Васко казва

    Да, логично е.Това е единствената засега НЕМУТРЕНСКА ИНСТИТУЦИЯ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.