Офицер за Правителството: Знакови депутати на ГЕРБ показват проядения труп на партията на Бойко

0 3 337

Бившият служител на НСО и настоящ експертът по национална сигурност подполковник Николай Марков направи покъртителен коментар на случващото се в държавата, като акцентира на безобразното поведение на управляващите от ГЕРБ и разюздана и безнаказана политическа престъпност.

Ето и целият текст:

Вече никой не се страхува, защото и най-близките за теб хора видяха жалката ти същност – тежко болен, силно корумпиран и зависим от всякакви кръгове дегенерат. Обществен отпадък. Отнел с лека и престъпна ръка личността и достойнството на хора като Дариткова, Караянчева и всички онези смазани чрез мутренски методи уж депутати в българския парламент и сега всички се превръщат заедно с теб в радиоактивна обществена тор, в която не може да има живот„, казва Марков.

Снимка: Кадър БТВ

Сам си го направи!

Реклама

„Унизителна е гледката на човешки и личностен разпад от естествен процес на гниене. Вече милиони българи стават свидетели и очевидци на този мафиотско-политически позор. Ако следите реакциите на самите знакови депутати от престъпната хунта, например, на онова жалко нещо Г. Марков, ще видите цялата картина на гангренясалия и прояден от всякакви паразити труп на иначе презентираната като европейска партия на ББ. Лично негово недъгаво отроче, родено от нездрава утроба. С престъпна цел! Пръскане против хлебарки“, пояснява експертът по национална сигурност.

С какъвто съд съдихте, уважаеми политици и олигарси на прехода, с такъв съд ще бъдете осъдени. Запомнете го!

И е добре да знаете, че през изминалите 32 години разюздана и безнаказана политическа престъпност, съдът на милионите погубени животи на праведниците не се намираше в Съдебната палата. Затова и вашият съд и присъди няма да бъдат там. Така е справедливо и честно пред лицето на небето и на земята. Такава е съдбата на всички престъпници като вас по целия свят и във всички времена на историята. Нито крачка назад!“, заявява с категоричност Марков.

Автор: Николай Марков

Източник „Делници“, Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.