Острието на ГЕРБ Спас Гърневски скандира: ВЕЧНА ДРУЖБА КПСС-БКП! (Уникална снимка)

6 14 221

Синът наСпас Гърневски може и да ходи на протести, както писа Narod.bg, и да иска промяна, но острието на ГЕРБ спазва правата линия още от соца.

Потребители във Фейсбук разпознаха на стара снимка настоящия гербер, строен за манифестация през 80-те като заклет комунист.  

Реклама

„Спас Гърневски на манифистация през 80-те години… Скандира „ВЕЧНА ДРУЖБА КПСС-БКП“… Такива са 90% в ГЕРБ!!!“, написа Веселин Тосков в обяснителен текст към уникалния кадър, видя Narod.bg.

Вижте снимката горе!

Спас Гърневси сега
6 Коментара
 1. Бай Чеко казва

  СпасГърнето ли е това?Голям саламджия бе,не мои повярвам!

 2. JP казва

  е нема какво да се каже!
  нагаждача си е нагаждач!
  Обидно е да го кажа , защото сина му е добро момче, но този тип , както и хилядо други бяха възпитани ТАКА в време оно!
  Така и действаха , по команда – първо сигнално!
  Няма да забравя , когато брежнев почина , някои се наредиха с ленти на ръцете до портрета му – целите опечалени от скръб!
  Днес ги виждам като герб активисти!
  Плужеци , жал ни е за тях!

  1. Станински казва

   Ами нищо чудно, нищо даже ненормално !Днес смяната на цвят се възприема като нещо обикновено , присъщо на хора , които се борят за по-голям кокал ! Гърневски е от тях !? Ако утре БКП вземе, че се възроди и дойде на власт, Гърнето ще е от първите възстановили членството си в нея !?

 3. АСЕН ИЛИЕВ казва

  И ПРЕДИ И СЕГА, СВИНЯТА СИ Е, СВИ-НЯЯЯ! 🙂

 4. ОТ ПЛОВДИВ казва

  Мъжът със светлия костюм до Гърневски е ПОЛКОВНИК САКУТОВ С ПАРТИЗАНСКОТО СИ ИМЕ- АЛЬОША- ШЕФ НА ГРАЖДАНСКА ОТБРАНА НА ПЛОВДИВСКИ ОКРЪГ– УВАЖАВАНА ЛИЧНОСТ. Този подлизурко Гърневски какво прави до него на челната редица на манифестацията.

 5. бай Киро казва

  „Скандирал“? Че то тогава всички скандираха!? Ако посмееш да НЕ скандираш – ‘айде в Белене!!! А келешчетата които не са живели в комунизЪма им е лесно да плюят сега…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.