Вижте трите дами, които се бият за сърцето на ген. Мутафчийски! Съпругата му не е сред тях (СНИМКИ)

2 22 582

Три млади и красиви българки водят нова Пуническа война за сърцето на плейбой №1 във Военномедицинска академия – нейния шеф ген. Венцислав Мутафчийски, разкри читател на Narod.bg от иначе реномираното лечебно заведение.

Според мълвата две журналистки и военна лекарка са влюбени до уши в гологлавия коремен хирург, който ни държа под ключ цели три месеца с абсурдни забрани да посещаваме паркове и планини, например, но не и хипермаркетите на чуждите вериги.

Медиците във ВМА разказват, че генералът се грижел добре за трите си фенки. На една от тях, например, купил чисто нов фотоапарат за 5000 лева, уж служебен, но всъщност й го оставил като личен подарък.

От благодарност всяка дама от троицата си уреждала ранни срещи на четири очи в сградата на ВМА, за да обсъдят належащите задачи, преди да е започнал поредния тежък ден в елитната болница.

Ето и красивата тройка, която въздиша по шефа на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса:

Майор д-р Весела Михнева

В момента Весела ръководи Метаболитното отделение в клиниката. Родена е в Благоевград. Завършва „Медицина“ в Медицинския университет в София и „Военно обучение“ в НВУ “Васил Левски” във Велико Търново. През 2018 г. завършва с отличие магистратура по “Здравен мениджмънт”.

От 2006 г. е военен лекар – последователно е началник медицински пункт на поделението в Самоков и танковата бригада в Горна Баня. След спечелена клинична ординатура във Военномедицинска академия, започва специализация по „Ендокринология и болести на обмяната“ и придобива специалност през 2012 г. Притежава сертификат за владеене на английски език на най-високо ниво, съгласно стандарта на НАТО- STANAG 6001.

Реклама

Член е на Балканския военномедицински комитет, където участва ежегодно с научни презентации на различни теми от ендокринологията и болестите на обмяната. Членува още в Европейската асоциация по изучаване на диабет (EASD) и Американската диабетна асоциация (ADA). Участвала е в множество научни форуми свързани със захарен диабет, борба със затлъстяване и лечение на заболявания на щитовидната жлеза.

„Мис Декември” в календара на Българската армия за 2017 г.

Диляна Динчева

Диляна Динчева в момента е директор на дирекция „Връзки с обществеността и протокол“ от юли 2019 г. Професионален опит: Нова телевизия, продуцент bTV, продуцент PRO.BG, редактор Вестник „Монитор“, репортер и редактор Административен опит Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), директор на дирекция „Комуникации и информация“ Министерство за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 (МБПСЕС 2018), и.д. директор на дирекция „Комуникации и пресцентър“, началник на отдел „Информационни кампании и събития“ Образование Журналистика и масови комуникации, ФЖМК, СУ „Св. Климент Охридски“.

Соня Колчакова

Журналистката Соня Колчакова е в пиар отдела на Военномедицинска академия. Винаги е в орбитата на ген. Мутафчийски при негови публични изяви, както подобава на пиар. Има опит като репортер в няколко вестника и онлайн издания.

Източник на Narod.bg уточни, че съпругата на ген. Мутафчийски знаела за обожателките му, но нямала нищо против, стига ситуацията да е в рамките на нормалното. Д-р Елена Мутафчийска към момента е началник-отделение на приемно-диагностичното звено към центъра за психично здраве „Н. Шипковенски“ в София

2 Коментара
  1. ba4o kiko казва

    Нимфомания, индуцирана от пари и власт. А в сянка все пак остава Виви Чорбата.- видният шеф на научния отдел.

  2. Гризли казва

    Егати тъпите калинки!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.