Най-близката жена до Вальо Златев: ББ не подава оставка, ОК! Така по-бързо този тулуп завинаги ще бъде изтрит от историята (ВИДЕО)

2 9 896

Една от най-близките жени в живота на петролния бос Валентин Златев – Диана Дамянова, разпердушини мафиотската клика на Бойко Борисов, която отказва да сдаде властта от страх пред разследване и затвор, видя Narod.bg.

Бившият синдикалист и ПР експерт написа убийствен статус на стената си във фейсбук, с който предвеща каква ще е съдбата на хунтата, установи репортер на Narod.bg.

Ето мнението на Диана Дамянова:

Повярвайте ми, това бавно, подло и трудно разделяне с властта е само и единствено в наша полза. Отношението към тях се превръща в истинска омраза, а безпомощността – в мощен стимул за гласуване.

Колкото по-дълго държат врастта на сила, толкова по-скоро това раково образувание герб ще бъде изтрито от историята.

Колкото повече издевателстват над нас, толкова по-силно ние ще искаме не само оставки, но и затвор. И толкова по-дълго ще помним като народ поставената цел.

Така, че нека тулупът си мести нефелните пешки напред назад, нека Пеевски да държи толупът в мъртвата си хватка, нека интелектуалният капацитет на кабинета спада вече до пълна нула, нека, нека, нека.

Реклама

Истинската , градивна омраза е тази, която ще срещнат на изборите. И колкото повече време си мислят, че печелят, толкова по-дълбоко в избирателната дупка ще попадат.

Единственото, което ни трябва обаче са честни избори, т.е избори, които не те да организират. Това е Главната битка.

Затова – на улицата и служебен кабинет. После народът, той вече си знае.

Наскоро приятелката на Валентин Златев коментари темата с пачките, които премиерът Бойко Борисов къта в нощното си шкафче така:

Българският народ напълно заслужава това управление, защото е тъп и крадлив – точно като своя министър-председател. Припознава себе си. И когато министър председателят спи като тулуп, вероятно пиян, защото трудно могат да го снимат иначе, народът съчувства на своя водач.

Значи, напълно заслужава съдбата си. Всеки средностатистически простак вижда в Борисов себе си. Сигурна съм, че сега се кефи на пачките с парите, заяви наскоро във видео интервю за „Студио Банкеръ“ екс синдикалистът Диана Дамянова

Вижте интервюто тук:

2 Коментара
  1. МП казва

    Това не е ли жената от записите на Бойко и Кокинов в Банкя, която бе посочена, че източваше с обществени поръчки Министерство на земеделието?

  2. майната казва

    Диана Дамянова .Народът не заслужава всичко това.Нямаше лустрация.Цялата ни държава е просмукана с ченгета на БКП а те пък служеха на КГБ.Сега се чудите как народът да е виновен .Защо „ма “ служителко, на чужди интереси се чудиш, как народът търпи??? Ми нали вие го учихте??? Пи АР хаиде де, какви три лева ?Нали вие преди адвокатите правихте реклама на разбойниците???Колко са честни как защитават народа и тн ?Колко велики били ?Колко смели? Кой им плащаше за зулумите, докато Руснаците приватизираха наред БГто ? Кой измисли Бойко?Кой му плащаше да върви напред и за ПР акциите???

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.