Бойко е позор! Борисов удобно се скри под карантина преди въстанието в събота на жълтите павета

0 4 128

„Бойко е позор! Оставка и затвор!”, викат хиляди българи в цялата страна вече 15 дни. Narod.bg установи за пореден път, че премиерът заслужено наричан национален позор – преди минути Бойко бе изпратен под карантина заради коронавирус!

Според официалната информация шефката на политическия му кабинет Деница Желева е болна от коронавирус и министър-председателят е карантиниран, съобщиха от ВМА, която се управлява от неговия близък приятел проф. Венцислав Мутафчийски.

Желева е дала положителен тест след завръщането на делегацията на Борисов от Брюксел в началото на седмицата.

Тъй като на преговорите за новия европейски бюджет двамата са били заедно през цялото време, министър-председателят е поставен под карантина, както и целият екип, пътувал с него.

Реклама

Днес на Борисов е взета повторна проба за коронавирус и едва ако тя е отрицателна, може да бъде махната карантината му. Това била и причината премиерът да не участва в дебатите по смяната на министри в Народно събрание, оправдаха го слагаческите официози.

Позорното бягство от политическата сцена на Бойко Борисов с оправдание за коронавирус идва съвсем неслучайно точно днес, разкри Narod.bg.

Причината за подлия ход е всенародното въстание утре, 25 юли, на жълтите павета, когато хора от цяла България ще дойдат за традиционния събор на БСП на Бузлуджа, която тая година ще се проведе на пъпа на София.

Както Narod.bg пръв съобщи, в бунта се включват с хора и автобуси дори кметове на ГЕРБ, сред които градоначалникът на Кюстендил Петър Паунов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.